banner913
banner932
banner1012

11 ekibimiz Avrupa arenasında

banner1020

Avrupa Ralli Şampiyonası ve Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın yanısıra KKTC 2017 Ralli Şampiyonası’na da puan verecek Kıbrıs Rallisi yarın akşam Larnaka’da seromonik start ile başlayacak. Rallide 11 ekibimiz mücadele edecek

banner974
11 ekibimiz Avrupa arenasında

banner971

Hem Avrupa Ralli Şampiyonası’nın, hem de Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın önemli ayaklarından olan Kıbrıs Rallisi’ne yarışmacıların ilgisi büyük oldu. Toplamda 71 ekip yarışa kayıt yaptırırken, 11 Kıbrıslı Türk de yarışta yer alacak.

Avrupa’dan da ilginin büyük olduğu Kıbrıs Rallisi’nde FIA öncelikli ERC kayıtları 22 ekipten oluşuyor. Ekiplerimizden Rauf Denktaş-Derviş Savarona ikilisi, Bora Manyera-Cem Çerkez ikilisi ERC1 sınıfında mücadele edecek. Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ikilisi ERC3’te mücadele verirken Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi ERC2’de start alacak. Mehmet Yücel-Akan Keskiner, Mehmet Çocuk-Ahmet Akbıçak ve Ömer Yıldız-Mustafa Yücener rallide start alacak diğer ekiplerimiz olacak. 3 ekip sadece Lefkoşa Özel Seyirci Etabı’nı geçecek. Bu isimler arasında sporcularımızdan Murat Aşık-İzzet Çınar ikilisi de yer alıyor.

ULUSAL KATEGORİDE İSE 10 EKİP MÜCADELE EDECEK

2014, 2015 ve 2016 olmak üzere 3 sene art arda Kıbrıs Rallisi’nde mücadele eden ve finişe ulaşmayı başaran Sadık Bilgimer-Ahmet Buzlukcuoğlu ikilisi ile geçtiğimiz sene şanssızlık yaşayan Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi Ulusal kategoride mücadele edecek. Ülkemize daha önce de getirdiği Dünya Ralli Aracı (WRC) ile mücadele edecek olan Mustafa Bulutoğluları-Giovanni Bernanchini ikilisi ulusal kategoride mücadele edecek diğer ekibimiz olacak.

banner979

Etiketler; #Ralli #ERC #WRC
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.