banner913
banner932
banner1012

Yüz Şekline Göre Erkek Saç Modelleri

banner1020

Erkeklerin en büyük değişlerinden biri elbette saç kesimleridir. Her ne kadar, kadınların saçlarıyla olan bağına benzemiyor gibi görünse de erkekler için de saçlar oldukça önemlidir. Saçları uzatan, zaman zaman kısa kestiren ya da yıllardır aynı saç kesimi ve modelini kullanan erkekler için biz de bir rehber hazırlamaya karar verdik.

banner974
Yüz Şekline Göre Erkek Saç Modelleri

banner971

Erkekler saç yapısının önemi kadar, saçlarınızı kestirirken yüz şekliniz de önemlidir. Yüz şekline göre erkek saç modelleri değişkendir. Eğer kıvrcık ya da düz saçlarınız varsa, işinde iyi bir berber bularak, istediğiniz saç modeli için onlardan da yardım alabilirsiniz. Fakat saç şeklinizi değiştirmeden önce mutlaka iyi bir araştırma yapmalısınız. Yüz şeklinize, boynunuzun uzunluğuna göre modeller seçmelisiniz.

OVAL YÜZ ŞEKLİ İÇİN ERKEK SAÇ MODELLERİ

Erkek Saç Modelleri

Erkek saç modellerinin çok alternatifi yok diye düşünüyorsanız yanıldığınızı söyleyebiliriz. Çünkü erkeklerin yüz şekilleri, kafa tası şekilleri ve alın genişliği saç modelini tamamen farklı gösteren detaylardır. Erkek saç modellerinin, her yüz şeklinde ve saç tipinde farklı durabileceğini unutmayın. Oval yüz şekline sahipseniz ve alnınızın mesafesi kısaysa bu modelleri deneyebilirsiniz.

KARE YÜZ ŞEKLİ İÇİN ERKEK SAÇ MODELLERİ

Erkek Saç Modelleri

Kare yüze sahipseniz, biraz daha saçlarınızın yanları kısa kullanmalısınız. Eğer kafa şeklinizden memnunsanız da saçlarınızın her tarafını aynı uzunlukta kestirebilirsiniz. Özellikle yüz şeklinizi dengeleyecek şekilde bir kesim tercih ederseniz, bu sizin genel duruşunuzu da etkileyecektir.

UZUN YÜZ ŞEKLİ İÇİN ERKEK SAÇ MODELLERİ

Erkek Saç Modelleri

Uzun bir yüz şekliniz varsa, saçlarınızla bu görünümü dengeleyebilirsiniz. Uzun bir yüz şekliniz varsa ve gür saçlara sahipseniz çok şanslısınız. İstediğiniz her türlü modeli uygulayabilir ve aynı zamanda yüz şeklinizi saçlarınızla dengeleyebilirsiniz.

YUVARLAK YÜZ ŞEKLİ İÇİN SAÇ MODELLERİ

Erkek Saç Modelleri

Yuvarlak yapıda bir yüz şekline sahipseniz öncelik bu yüz şeklini nasıl aldığınız önemlidir. Eğer biraz fazla kilolarınız yüzünden yuvarlak bir yüz şekline sahipseniz, boynunuzu daha uzun gösterecek modellere ihtiyacınız olabilir. Bunun için dilerseniz örneklerimizden dilerseniz de yuvarlak yüz hatlı erkek hollywood ünlülerinden ilham alabilirsiniz.

Bir çok dergide ya da internette gördüğünüz saç modellerini çok beğeniyor olabilirsiniz. Fakat yüz şeklinize uygun bir model tercih ederseniz, bu sizi olduğunuzdan da daha farklı ve daha dikkat çekici gösterecektir. Saç modeliniz, giyim tercihleriniz ve duruşunuz sizin stilinizi, tarzınızı oluşturur. Bu yüzden saç modeli tercihi yaparken size en uygun modeli seçmeye özen göstermelisiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.