banner913
banner932
banner1012

Yeniden Moda Olan Makyaj Trendleri

banner1020

Geçmiş yıllarda sıkça kullandığımız bazı makyaj trendleri günümüzde yeniden popülaritesini yükseltmeye başladı. İşte kadınların yeniden dönüş yaptığı 5 makyaj trendi.

banner974
Yeniden Moda Olan Makyaj Trendleri

banner971

 

Dudak Parlatıcıları

Mat rujlar bu yıl her ne kadar adından sıkça söz ettirse de, lip glosslar ile nemli ve parlak görünüme ulaşan dudaklar yeniden dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

No Makeup Makeup

Farklı uygulamalar ve ürünlerle sayısız makyaj artisti ve vlogger aracılığıyla aşina olduğumuz makyaj yokmuş gibi doğal görünüm veren bu trend de günümüzde birçok kadın tarafından beğenilerek tercih ediliyor.

Renkli Rimeller

Etkileyici bakışların olmazsa olmazı, hacimli ve kıvrık kirpiklerin mimarı rimeller… Renkli rimeller çoğu kez iddialı bir seçim olsa da, sıra dışı bir görünüme imza atmak isteyenler için her daim tercih edilebilir.

Renk Geçişli Dudaklar

90'lı yıllarda sıkça karşılaştığımız iki tonlu ruj ve degrade görünümlü dudak trendinin son yıllarda kadınlar arasında Instagram aracılığıyla yeniden yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.