banner913
banner932
banner1012

Uyumadan Önce Yapmanız Gereken 5 Şey

banner1020

Uyumadan önce günün yorgunluğuna yenik düşüp yapmadığımız birçok şey, fark etmesek de cildimizi kötü etkiliyor. Peki daha güzel ve sağlıklı görünmek için uyumadan evvel neler yapmalıyız?

banner974
Uyumadan Önce Yapmanız Gereken 5 Şey

banner971

Göz kremi sürmeden yatağa girmeyin
Bir çift göz bütün sakladıklarınızı anlatabilir. Bu yüzden gözlerinize iyi bakmalısınız.
Her gece temizlediğiniz yüzünüze; pepdit, antioksidan, kafein gibi gözlerinizin nemlenmesini sağlayacak maddeler içeren göz kremleri sürerseniz, gözleriniz ve göz altı bölgenizde oluşan kırışıklıklar azalırken daha sağlıklı bir görünüm kazanır.

El kremi kullanmayı ihmal etmeyin
Güzel eller her zaman çekici bir görünüm kazandırır. Uyumadan evvel el temizliğinize dikkat edip bir de krem sürerseniz yumuşacık ellere kavuşmak çok da zamanınızı almayacak. 
Kullandığınız kremin az yağlı olmasına dikkat edin

Ayaklarınıza krem sürün ve çorap giyin 
Topuk çatlakları özellikle kadınlar için en sinir bozucu durumlardan biri. Bu yüzden pedikür yapmak bir çözüm olsa da aslında yatmadan evvel ayaklarınızı kremledikten sonra bir çorap giyerseniz kısa zamanda bebek gibi ayaklara sahip olabilirsiniz.

Makyajınızı silmeden uyumayın
Makyaj zaten cildi yorduğu için temizlemeden uyumak, cildin dinlenebildiği tek zamanı da yok etmek anlamına geliyor. Durum böyle olunca da cilt problemlerine davetiye çıkarmış oluyorsunuz. 
Bu yüzden makyajınızı silmeden uyumayın. Bırakın cildiniz nefes alsın.

Tonik kullanın
Tonik, cildin pH dengesini korumak için en ideal yollardan biridir. Tonik sayesinde cildiniz bakterilere karşı daha dayanıklı hale gelecek ve pisliklerden arınacak.  Tazelenmiş cildiniz, hemen ertesi gün kendisini fark ettirecek

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.