banner913
banner932
banner1012

Üşengeçler için pratik güzellik tüyoları

banner1020

Bakımlı olmak adına güzellik ritüellerini uygulayacak zamanınız ve enerjiniz olmayabilir. Ancak basit tüyolarla güne daha hazır başlayabilir ve güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

banner974
Üşengeçler için pratik güzellik tüyoları

banner971

Bakımlı olmak adına güzellik ritüellerini uygulayacak zamanınız ve enerjiniz olmayabilir. Yine de “Nasıl bakımlı görünebiliriz?” diyorsanız, kendinizi birazcık da olsa tembel hissediyorsanız, işte uygulayabileceğiniz pratik güzellik önerileri…

42

– Makyaj yapmaya üşeniyorsanız, dudaklarınıza dikkat çekmeniz daha doğru olur. Önce ruj kalemiyle boyayacağınız dudağınıza koyu renk ruj sürerseniz bakımlı görünürsünüz.

– Saçınıza şekil verecek zamanınız yoksa saç bandı kullanarak yeni bir stil deneyebilirsiniz.

– Saçınızı yıkayacak zamanınız yoksa kuru şampuan kullanarak kirli görüntüden kurtulabilirsiniz.

– Kilo vermeniz gerek, ama diyet yapamıyorsunuz… Hiç olmazsa öğünlerden önce bir bardak su için, porsiyonlarınızı kontrol altında tutun ve daha fazla hareket edin. Bu sayede kilonuzun artmasını engellemiş olursunuz.

39

– Kirpiklerinizin dolgun görünmesini istiyorsanız rimel kullanmadan önce bebek pudrasına dokunduracağınız kulak çubuğunu kirpiklerinize sürün, rimeli daha sonra uygulayın.

43

– Sarı, lekeli tırnakla gezmeyin, karbonatla tırnaklarınızı fırçalayın. Dişlerinizi beyazlatmak için de karbonatla fırçalayabilirsiniz.

– Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için rujunuzun içine biraz nane aromalı yağ katın.

– Pedikür yaptıracak zamanınız yoksa akşam yatmadan önce ayaklarınıza mentollü nemlendirici veya vazelin sürüp yumuşak dokulu bol bir çorap giyerseniz gece boyunca ayaklarınız yumuşar.

41

– Kaşlarınızın şeklini sabitlemek için saç spreyi kullanabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.