banner913
banner932
banner1012

Tel Tokalarla Yapabileceğiniz Havalı Saç Modelleri

banner1020

Biz kadınların en çok kullandığı ama bir o kadar kaybettiği tel tokalarla müthiş saç modelleri yapabilirsiniz.Sıradan görüntünüze enerjik bir hava katacak olan tel tokaları artık daha fazla almalısınız zira kaybetme riskiniz çok yüksek!

banner974
Tel Tokalarla Yapabileceğiniz Havalı Saç Modelleri

banner971

Asil Topuzlar 
Asil bir topuzla birlikte tel tokalar müthiş bir uyum yakalar.Bu uyum sıradan bir topuzu bile havalı bir görüntüye sokmaya yetecektir.

Bob Saçlar İçin Vazgeçilmez 
Bob saçlar kısa oldukları için oldukça kullanımı zor olsada biz kadınlar vazgeçemiyoruz bu modelden.Havalı ve tarz görüntüsünün yanında tel tokalarımızın yardımıyla zaten havalı olan saçlarımızı iyice göz kamaştırıcı hale getirebiliriz.

Havalı Saçlar 
Havalı,maskülen ve bir o kadarda cesur saç stilinizi tel tokalarla daha çok konuşturabilirsiniz. 

Renkli Saçlar 
Renkli,enerjik ve cool bir görüntü elde edebilmek için tel tokalarla basit dokunuşlar yapmanız yeterli.Cesaret isteyen renkli saçlara birde tel tokalarla bir model verdiğinizde elde ettiğiniz sonuç sizi oldukça mutlu edecektir.

Örgülü Saçlar 
Balık sırtı ve neredeyse tüm örgü modellerine tel tokalar eşlik edince bu harika görüntüyü elde edebilirsiniz.Özellikle renkli tel tokalar örgü saç modellerinde sevimli ve şık bir görüntü oluşturacaktır.

Farklı Stillerde Tel Tokalar 
Ünlülerin en çok kullandığı ve stillerini konuşturdukları saç modellerini genellikle tel tokalar süslüyor.Farklı modellerdeki tel tokalar ile bu trende ayak uydurmanız mümkün.

Düz Saçlar 
Düz saçlarda saç renginizle uyumlu değilde daha zıt renkleri kullandığınız zaman sıradan fön yapılmış saçlarınız bile daha elegan bir görünüme kavuşacaktır.

Masum Topuzlar 
Maskülenlikten biraz uzak ama daha zarif ve narin topuzlarla oldukça sevimli bir görüntü elde etmek işte bu kadar kolay.

Dalgalı Saçlar 
Yapması biraz zor ama etkisi tüm herkes üzerinde oldukça yüksek olan dalgalı saçları tel tokalamak özel davetlerde bile şıklık yarışında sizi bir numaraya yükseltecektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.