banner913
banner932
banner1012

Sonbahar-Kış 2017-2018 Tırnak Trendleri

banner1020

Yaz sezonunda ilginç tırnak trendleri vardı. En farklısı ise meyve desenli tırnak tasarımları idi. Yaz sona erecek bunun içinde bu meyve desenli tırnak fikirlerini artık bir kenara koymanın vakti geldi bile. Sonbahar-kış 2017-2018 tırnak trendleri kapıyı çalmaya başladı bile ama kesinlikle bizleri hayal kırıklığına uğratmayacak. Yaklaşan yeni sezon bize 3D süslemeler içeren karmaşık tırnak tasarımları sunuyor. Bazılarını günlük olarak değil özel zamanlarda kullanabilirsiniz. Ayrıca 2018 yılının tırnak modasında sevdiğiniz markanın logolarını tırnaklarınızda görebileceksiniz. Böyle bir eğilimin olduğunu vurgulayalım.

banner974
Sonbahar-Kış 2017-2018 Tırnak Trendleri

banner971

Yeni yıl için gözümüze çarpan tırnak eğilimi kuru fırçalama tasarımı. Tırnaklarınızda kuru fırça efekti elde etmek için fırça renginin çoğunu silin ve rastgele vuruşlarla tırnak cilası uygulayın.  Bu tırnak tasarımı gerçekten kullanılabilir ve denemek içinde birden fazla renk seçeneğiniz vardır. Nötr renkler her zaman stilde. Sonbahar-kış 2017-2018 için soğuk alacalı kumlu fikirler seçin, monotonluğu da kırmak için birkaç rengi karıştırın. Kıvrımlı manisler de bu sonbaharda trend oluyor. Tek yapmanız gereken tırnaklarınızın ucunda eğri çubuklar  veya küçük üçgenler çizmektedir. Bu klasik Fransız manikürünün   modern hali. Eğer ekstra şeyler istiyorsanız parıltıları deneyin. Şimdide 2018 tırnak modasına göz atıp ilham alalım.

2017-2018 Güz-Kış Tırnak Trendleri

1.Minimalist Tırnaklar

Bu senenin önemli trendlerinden bir tanesi minimalist tırnaklar. Tırnak tasarımlarına baktığımızda minimalist tırnakları sıklıkla gördük, güzel öneriler denenebilir.

2.Yarı Saydam Yarı Gri Tırnak Tasarımları

Tırnaklarınızın yarısı saydam yarısı da gri renkli şekilde olacak boyamalar artık çok popüler. Çapraz şekilde yarısını boyayıp çok güzel bir efekt oluşturabilirsiniz. Bu görünüme bayılabilirsiniz ona göre!

3.Gümüş Hatlar

İlk olarak çok özel bir tasarım olduğunu söyleyelim. İnce gümüş hatların tırnaklara kattığı boyutu öngörebiliyoruz. Bu şekilde yapılacak tırnak tasarımları çok harika gerçekten özgün ve yeni öneri.

4.Gri Tipped Manikür

Gri renkler sonbahar-kış sezonunda bu sene çok daha fazla görülecek. Hem mevsimin rengi hem de bu sen gri tonlara daha fazla ağırlık verildi. Gri manikürleri her yerde görebiliriz şimdiden hazırlık yapın.

5.Metalik Tırnaklar

Metal renkler daha parlak özellikli bu açıdan da daha fazla tercih ediliyor. Metalik renklerin üzerindeki ekstra parlaklık da tırnakları basit bir yapıdan çıkarıp daha eşsiz bir moda örneğine dönüştürüyor.

6.Zincirli Sivri Tırnak 

Zincirli aksesuarları seviyorsanız bunu tırnaklarınızda da deneyebileceksiniz artık. Zincirli sivri tırnak trendi çok değişik farklı bir öneri. Yapılan defilelerde mankenlerin tırnaklarında böyl zincirleri sıklıkla gördük.

7.Altın Rengi Tırnaklar

Saç renginde de altın renkler ön plana çıktı. Altın rengi görünümler çok eşsiz yansıma yapıyor. Açıkcasını söylemek gerekirse çoğu bayan bu rengi çok çok beğendi. Tırnaklarda altın sarısı çok fazla yaygınlaşabilir.

8.Tek Tırnak Renkli Diğerleri Şeffaf Trend

Değişik bir bakış açısı olduğunun altını çizelim. Tek tırnak da renk var diğerleri ise şeffaf trend. İlk başta farklı gibi geliyor sade ama güzel bir yaklaşım. İlk zamanlarda görenler şaşırabilir ama zamanla bu stile alışacaklardır.

9.Boya Manikürüne Dipleştirilmiş Tırnaklar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.