banner913
banner932
banner1012

Oje Sürmeye Üşenenlerin Bile Kolayca Yapabileceği 14 Nail Art Örneği ve Tekniği

banner1020

Birçok kadın günlük rutin işler arasında tırnaklarına parlatıcı sürmeye bile vakit bulamayıp kuaföre gitmeyi tercih ediyor.

banner974
Oje Sürmeye Üşenenlerin Bile Kolayca Yapabileceği 14 Nail Art Örneği ve Tekniği

banner971

 

 

 Bazıları ise yapamayacaklarını düşündükleri için farklı ve renkli tırnaklar için uğraşmıyor bile. Aslında farklı nail art tekniklerini uygulamanın oldukça kolay olduğunu ve çok az malzeme ile evde kolayca yapabileceğinizi göstermek için bu listeyi hazırladık…

1.

nail-art-11-3
Oldukça havalı ama bir o kadar da basit bu tekniğe renkli French manikür desek yanlış olmaz. Yapmanız gereken ise açık renklerde ya da rengi rengi bir ojeyi tüm parmaklarınıza uyguladıktan sonra uçlarına ince bir şerit boşluk kalacak şekilde bant yapıştırmak. Daha sonra kalan boş şeritlere istediğiniz renklerde ojeyi sürebilirsiniz!

2.

nail-art-9
Siyah ve beyazı bir arada kullanmayı sevenler için harika bir nail art örneği. Öncelikle tüm tırnaklarınıza istediğiniz tonda bir beyaz oje sürüyorsunuz. Ardından şekildeki gibi ince siyah bir çizgi çizerek kılavuz oluşturabilirsiniz. Bu çizgiyi kürdanla zorlanmadan ve taşırmadan çizebilirsiniz. Ardında çizdiğiniz yerden itibaren siyah ojeyle içini doldurun.

3.

nail-art-5
Artık tek bir tırnağı öne çıkarmak moda! Siz isterseniz tüm tırnaklarınıza da uygulayabilirsiniz tabii… Böyle bir görüntü elde etmek için önce parlak bir oje sürmeniz gerekiyor. Kuruduktan sonra ince ince kestiğiniz bantları şekildeki gibi yerleştirip üzerine siyah oje sürmelisiniz. Renkleri istediğiniz gibi değiştirip farklı görünümler elde edebilirsiniz!

4.

nail-art-14
Çok zor görünse de tırnak üzerine yazı desene uygulaması en kolay nail art örneklerinden biri. Öncelikle tüm tırnaklarınıza açık renk bir oje sürmelisiniz. Oje kuruduktan sonra parmağınıza kolonyayı dökün ve küçük küçük kestiğiniz gazete parçalarından birini parmağınızın üzerine yerleştirerek birkaç saniye bastırın. Kaldırdığınızda gazetedeki yazıların tırnağınıza geçtiğini göreceksiniz!

5.

nail-art-13
Hazır yılbaşı da yaklaşıyorken bu çam ağaç desenini tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Şekilde de gösterildiği gibi sadece 2 banda ve simli yeşil renkte bir ojeye ihtiyacınız var. Tabi ağacın tepesine koyacağınız minik bir yıldız da fena olmaz!

6.

nail-art-8
Bu nail art tekniğini uygulayabilmeniz için geniş açılı bir fırçaya ve 3 adet farklı renkte ojeye ihtiyacınız olacak. Öncelikle seçtiğiniz bir renk ojeyi tırnağınıza uygulayın. Ardından kalan 2 renk ojeyi bir tabağa ya da zemine damlatarak fırçanın ucunu 2 renge batırın. Fırçanın ucundaki ojeyi şekildeki gibi yatay bir şekilde tırnaklarınıza sürün.

7.

nail-art-12
Bu teknik de zor görünse de oldukça basit. Önce açık renk bir oje uyguluyorsunuz tırnaklarınıza. Ardından istediğiniz bir renkte ojeyi tırnak diplerinize damlatıp ince bir fırçayla aşağıya doğru istediğiniz gibi dağıtıyorsunuz…

8.

nail-art-7
Özellikle özel günlerde uygulayabileceğiniz oldukça basit ama gösterişli nail art örneği… Bordo bir oje üzerine kullanacağınız açık renk simli bir oje böyle tırnaklara sahip olmanız için yeterli.

9.

nail-art-6
Bu teknikte ihtiyacınız olan şey zikzaklı bir makas ve bant. Eğer zikzaklı makasınız yoksa o görüntüyü bantı normal makasla keserek de elde edebilirsiniz. Sonrasında şekilde gibi yapıştırıp tırnaklarınıza 2 ayrı renkte oje sürebilirsiniz.

10.

nail-art-10
Bu tekniği her renk ojede istediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. İster koyu renkler ister simli ojeler… Tek ihtiyacınız olan bir tel toka!

11.

nail-art-11
Oldukça modern duran bu tırnaklar için yine sadece bir bant kullanmanız yeterli. Böyle bir görünüm elde etmek istiyorsanız renklerin seçimine ve uyumuna dikkat etmeniz çok önemli. Bu görsellerden renk seçimi için ilham alabilirsiniz…

12.

nail-art-2

13.

nail-art-4

14.

nail-art-3
Bu teknikte istediğiniz renkte ojeleri parmağınızın üzerine damlatıyorsunuz ve poşet gibi kaygan bir şeyle şekildeki gibi dağıtıyorsunuz…

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.