banner913
banner932
banner1012

Mezuniyet makyajı yapmanın püf noktaları

banner1020

Mezuniyete çok az kaldı. Kıyafetinize, ayakkabınıza ve hatta çantanıza karar verdiğinize göre sıra saç ve makyajda... İşte mezuniyet makyajı yapmanın püf noktaları...

banner974
Mezuniyet makyajı yapmanın püf noktaları

banner971

Genç kızların yaşamlarındaki en önemli gecelerden biri hiç kuşkusuz mezuniyet gecesidir. Aylar öncesinden kıyafet, ayakkabı, çanta seçimi yapılır. Saç ve makyaja karar verilir. Ama buna rağmen özellikle makyaj konusuna pek dikkat edilmez. “Nasıl olsa kolay iş’ diye düşünülse de aslında hiç de göründüğü gibi kolay değil. Doğru hamleleri yapmazsanız mezuniyet geceniz rezil olabilir. O nedenle işin uzmanından yardım almanızda ve nasıl makyaj yapmanız gerektiği konusunda önceden deneme yapmanızda fayda var. Biz de özellikle vakti olmayanlar için Amway Güzellik Danışmanı Sibel Semerci’den mezuniyet makyajı yapmanın püf noktalarını öğrendik…

Parlak taşlı, dekolte elbise giyen kızlar, koyu göz farı ve koyu rujlardan uzak durmalı. Sade ve tek dekolte detaylı abiyelerde ise kedi gözü makyajını tavsiye ediyorum. Mezuniyet gecesi makyajı bir o kadar masum, bir o kadar da doğal olmalı. Elbisedeki detaylar makyajda belirleyici bir faktör.

Makyajın en önemli unsuru tabii ki gözler…Gözlerinize astar far (açık renk bej, krem, soft altın) uygulaması yaparak eyeliner ile tamamlayabilir, kirpiklerinize yoğunluk vererek sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Allığınızı ise yine elbisenize ve kullanacağınız rujun rengine uyumlu seçmeyi unutmayın. Soğuk renkleri soğuk renk allıklarla, sıcak renkleri sıcak renk allıklarla kombinleyebilirsiniz.

Rujunuzu dudak ten renginize yakın renklerden seçip, aynı tonlarda bir parlatıcı ile gecenin ışıklarını yansıtacak şekilde hareketlendirebilirsiniz. Ayrıca makyajınızda son dokunuş olan higlighter uygulamasını asla unutmayın.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.