banner913
banner932
banner1012

Makyaj Yapmadan Güzel Görünmenin Yolları!

banner1020

Sürekli makyaj yapmak cildinizi kurutur ve doğal görünümünün yıpranmasına neden olur. Bu sorunu aşmak için makyajsız güzel görünmenin yollarını sizler için listeledik.

banner974
Makyaj Yapmadan Güzel Görünmenin Yolları!

banner971

1-) Cildinizin temizliği konusunda hassaslık göstermeye dikkat edin.

Sağlıklı bir cilde sahip olursanız, makyajlı olduğunuzdaki güzelliğinize kavuşabilirsiniz. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için ise cilt temizliğini sürekli ve dikkatli bir şekilde yapmanız gerekir. Cilt tipinize göre seçtiğiniz bir ürünü cildinize düzenli aralıklarla uygularsanız cildinizin tazeliği hiçbir makyaj ürününe ihtiyaç duymaz.

2-)Cildinizi düzenli aralıklarla nemlendirmeye özen gösteriniz.

Düzenli aralıklarla nemlendirilmiş ve ışıl ışıl bir cilde sahip olursanız, makyaj yaptığınızda çektiğiniz dikkatleri yine üzerine çekebilirsiniz. Gece yatmadan önce cildinize hassas bir şekilde uyguladığınız nemlendirici sabahları sağlık saçan parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

3-)Göz çevrenizin bakımı konusunda daha fazla hassasiyet gösteriniz.

Çalışmanın yorgunluğunu en fazla yansıtan bölge göz çevresidir. Bunun için iş hayatında en çok kullanılan makyaj malzemelerinin başında gözaltı kapatıcıları gelmektedir. Geceleri yatmadan önce göz çevresine yoğun nemlendirme etkisine sahip olan nemlendiricilerden uygularsanız, bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

4-) Uyku sürenize özen gösteriniz.

Yoğun iş temposunun yorgunluğunu atmak için en az 7 saat uyumaya özen gösteriniz. Çünkü cildin yenilenmesi ve ışıltısını tekrar kazanması için günde en az 7 saat uyumak gerekiyor. Bu saye de gözaltı morluklarından ve halkalardan da kurtulabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.