banner913
banner932
banner1012

Kusursuz bir cilde sahip olmanın sırları

banner1020

İstenmeyen tüylerden yaşlılık çizgilerine kadar işte pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak en doğal maske tarifleri…

banner974
Kusursuz bir cilde sahip olmanın sırları

banner971

Aynaya baktığınız her geçen gün karşılaştığınız görüntü sizi mutsuz ediyorsa o zaman müdahale etmenin vakti gelmiş demektir.

 

 

İşte yüzünüzün daha genç, bakımlı ve güzel görünmesini sağlayacak bakım önerileri…

 

 

Yüzdeki tüylerden kurtulmanızı sağlayacak maske tarifi

İçindekiler:

Hazırlama ve kullanım:

Homojen bir karışım elde edene kadar bütün malzemeleri karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Yaklaşık on beş dakika kurumasını bekleyin. Sonrasında karışımı bir havlu yardımıyla, tüylerin çıkış yönüne gelecek şekilde sıkıca bastırarak temizleyin.
 

10 gr limon suyu

1 fincan su

30 gr un (Tercihen nohut unu)

 

Yaşlanma karşıtı maske: Aspirin ve limon

İçindekiler:

Hazırlama ve kullanım:

Aspirini limon suyunun içinde eritin ve hamur kıvamına gelene kadar karıştırın. Yüzünüzü yıkayın, maskeyi uygulayın ve on dakika bekletin. Zaman dolduğunda ise bir miktar suyla maskeyi temizleyin.
 

3 adet aspirin 

3 yemek kaşığı limon suyu

 

Cildi canlandıran maske: Yoğurt, bal ve aspirin

İçindekiler:

Hazırlama ve kullanım:

Aspirini öğütün ve diğer malzemelerle karıştırın. Maskenin gereken etkiyi göstermesi için gözeneklerin açılması amacıyla öncelikle yüzünüze ılık suyla ıslattığınız bir bez koyun. Yüzünüzü kuruladıktan sonra maskeyi uygulayın ve yarım saat bekletin. Süre dolduğunda ise, ılık su yardımıyla yüzünüzü temizleyin.

5 adet aspirin

1 yemek kaşığı yoğurt 

Yarım yemek kaşığı bal

 

<u><strong>İçindekiler:</strong></u>
<ul>
	<li>3 adet aspirin</li>
	<li>3 yemek kaşığı ılık su</li>
</ul>
<br />
<u><strong>Hazırlama ve kullanımı: </strong></u><br />
Aspirini hamur kıvamında bir karışık elde etmek için eritin. Temiz yüze uygulayın ve 10 dakika bekletin. Sonrasında ise yüzünüzü temiz su ve sabun ile temizleyin. &nbsp;

 

 

Aknelerden kurtulmak için...

İçindekiler:


Hazırlama ve kullanımı: 
Aspirini hamur kıvamında bir karışık elde etmek için eritin. Temiz yüze uygulayın ve 10 dakika bekletin. Sonrasında ise yüzünüzü temiz su ve sabun ile temizleyin.  

 3 adet aspirin

3 yemek kaşığı ılık su

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.