banner913
banner932
banner1012

Koyu Renk Ruj Sürme Teknikleri

banner1020

Koyu renk rujları sürmek tahmin ettiğiniz kadar zor değil. Basit bir uygulama ile güzel sonuçlar alabilirsiniz.

banner974
Koyu Renk Ruj Sürme Teknikleri

banner971

-İlk olarak dudaklarınızı nemlendirin. Örneğin ilk olarak bir dudak balsamı sürerseniz, rujunuz daha kolay sürülecektir. 

-Mutlaka dudak kalemi kullanın. Bu sayede hem rujunuz daha belirginleşir, hem de rujunuzu daha simetrik sürmüş olursunuz. Dudak kalemini ilk önce üst dudağınızın ve alt dudağınızın ortasından çizmeye başlayın.

-Dudaklarınızı kalemle çevreledikten sonra ruj fırçasıyla rujunuzu sürün. Boşluklar fırça ile daha kolay dolacak ve daha net bir görüntü elde edecektir.

-Rujunuzu yanınızda taşıyın. Özellikle bir yemekteyseniz, sık sık tazeleyin.

-Koyu renk rujları ağır göz makyajlar ile kullanmayın.

1

Koyu renk rujların bulaşmaması için;

1. adım: İstediğiniz ruju dudağınıza sürdükten sonra bir kağıt peçeteyi ince kat haline getirip dudağınıza koyun ve onun üzerinden renksiz pudrayla geçin. Peçeteyi kaldırdığınızda rujunuzun biraz matlaştığını göreceksiniz.

2. adım: Sonrasında rujunuzu tekrar sürün.

3. adım: Şimdiyse dudağınıza rujunuza yakın tonlarda bir göz farıyla geçerek rengi sabitleyin. Diyelim ki rujunuz bordo. O zaman son adım olarak kırmızı ya da bordo gibi yakın renkli bir farı tüm dudağınızın üzerine sürüp yediriyorsunuz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.