banner913
banner932
banner1012

Koltuk altınızı kuru tutacak yöntemler

banner1020

Sıcak yaz günlerinde ter kokusu ve koltuk altı ıslanmaları hepimizin canını sıkıyor. Peki bundan kurtulmanın bir yolu var mı? İşte detaylar...

banner974
Koltuk altınızı kuru tutacak yöntemler

banner971

Koltuk altı terlemesi ve buna bağlı olarak kıyafetlere geçen ıslaklık yaz aylarında hemen herkesin şikayetçi olduğu durumlardan biridir. Bunaltıcı yaz sıcaklarında alacağınız bazı önlemler ile koltuk altınızı daha uzun süre kuru tutabilirsiniz.

-Mineralli deodorant kullanın

Doğal, ıslaklık emici mineral ic¸eren deodorant kullanarak cildinizin nefes almasını sağlayabilirsiniz. Bu tip kozmetik ürünler koltuk altınızı daha uzun süre ferah ve kuru tutmaya yardımcı olur.

-Talk pudrası kullanın

Islaklık emici özelliğiyle talk pudrasından faydalanabilirsiniz. Evden çıkmadan koltuk altınıza bebek pudrası sürerek terlemeyi büyük oranda azaltabilirsiniz. Bu yöntemle koltuk altınız daha uzun süre kuru durur ve terin kıyafetinize geçmesini geciktirir.

-Bol ve pamuklu kumaşlar tercih edin

Yazın giyilen kıyafetler de konusunda da dikkatli olunması gerekir. Örneğin sentetik türü kıyafetler terlemeyi daha fazla artırır. Bunun dışında kıyafet seçimi yaparken vücudunuzu tamamen saran hava almasını önleyen stiller yerine biraz bol ve pamuklu kumaşlar tercih edebilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.