banner913
banner932
banner1012

Kırılan Makyaj Malzemeleri Nasıl Onarılır

banner1020

Ruj, allık ve göz farı gibi ürünlerin kırılması her ne kadar can sıkıcı olsa da birkaç yöntem ile eski haline geri çevirebilirsiniz.

banner974
Kırılan Makyaj Malzemeleri Nasıl Onarılır

banner971

Rujlar

Rujunuz ortadan ikiye kırıldıysa, fön makinesi ya da çakmak kullanarak eski haline geri getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ruj kabının içinde kalan rujun üst kısmını hafifçe eritmek. Biraz eriyen ürünün üzerine kopan ruj parçasını yapıştırın. Birleşme yerinin eskisi gibi görünmesi için parmağınızla şekil verebilirsiniz.

Bu işlemi yapmak istemiyorsanız, kırılan ruju ayrı bir kapta saklayabilirsiniz. Kırılan ruju temiz kapaklı bir kutuya koyarak fön makinesi ile eriterek pürüzsüz bir yüzey yaratın. Hazırladığınız ruju dudak fırçası ile uygulayabilirsiniz.

Toz ürünler

Kırılan toz ürünlerinizi kendi kabının içinde iyice ezin. Daha sonra içine birkaç damla alkol ekleyerek iyice karıştırın. Düz bir yüzey oluşturmak için altı düz olan bir ürünle üzerine bastırın.

Bu yöntemlerle kırılan ürünlerinizi atmak yerine ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.