banner913
banner932
banner1012

Kaşları uzatmanın yolları

banner1020

İnce kaşların moda olduğu dönemde çoğumuz kaşlarımızı fazla inceltmek gibi bir gaflete düştük. Ancak uzun yıllardır kalın kaş modası hakim ve hiçbir yere gideceğe benzemiyor. Siz de küsen kaşlarınızı geri kazanmak istiyorsanız kaş uzatmak için birkaç tavsiyemiz var.

banner974
Kaşları uzatmanın yolları

banner971

Uzamasına fırsat tanıyın

Küsen kaşlarınızı yeniden uzatmak istiyorsanız önce fırsat tanımanız gerekiyor. Her kılın farklı bir yaşı ve büyüme süresi olduğu için 4-5 ay kadar cımbızdan uzak durmanız gerekiyor. Böylece kaşlarınızın doğal çizgisini ve kavisini göreceksiniz. Biraz sabır!

Kaşlarınızı tarayın

Günde birkaç kez yumuşak bir fırçayla kaşlarınızın uzama yönüne doğru masaj yaparak tarayın. Bu kaşlarınızın uzamasını hızlandıracaktır.

Badem yağı uygulayın

Badem yağının saçları ve kaşları uzatmada etkili olduğu biliniyor. Geceleri yatmadan önce kaşlarınıza badem yağı uygulayın.

Sarımsak uygulayın

1 diş sarımsağı ortadan ikiye bölün. Yarım sarımsağı parmaklarınızla ezip suyunu çıkararak kaşlarınıza uygulayın. Isıttığınız 1 yemek kaşığı zeytinyağını sarımsak uygulamasından sonra kaşlarınıza masaj yaparak uygulayın. Diğer kaşınız için de aynı işlemi yapın.

Boşlukları kalemle doldurun

Yeni yeni uzayan kıllar bakımsız görünmenize neden olabilir. Bunun çözümü bu kılları kaşın tamamıyla bütünleştirmek. Kaşlarınıza uygun renkte kalemle bunu başarabilirsiniz. Araları doğal görünecek şekilde doldurun.

Kahkül kestirin

Kaşlarınızın bakımsız görüntüsü katlanılacak gibi değilse onları saklayabilirsiniz. Kahkül bunun için en iyi seçenek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.