banner913
banner932
banner1012

Hayatınızı Kolaylaştıracak Basit Güzellik Tüyoları

banner1020

Kirpikler nasıl daha hacimli gösterilir? Dudak çatlakları nasıl tedavi edilir? Saçlar nasıl daha hızlı kurur? Ağda sonrası cilt kızarıklığı nasıl geçer? Hepsi ve daha fazlası galerimizde...

banner974
Hayatınızı Kolaylaştıracak Basit Güzellik Tüyoları

banner971


 

Kirpiklerinizi hacimli göstermenin yolu: Bebek pudrası
Kirpiklerinize maskara sürdükten sonra bebek pudrası sürün. Bütün kirpikleriniz bebek pudrasıyla kaplanınca bir kat daha maskara sürün.

Saçları hızlı kurutmanın yolu: Tişört
Saçlarınızın hızlı bir şekilde kurumasını istiyorsanız havlu yerine tişört kullanın. Tişört nemi havludan daha kolay emer. Bununla birlikte tişörtü saçınıza sarıp bir gece bekletirseniz doğal dalgalara kavuşacaksınız.

Pütür pütür, çatlak dudakları pürüzsüz hale getirmenin yolu: Yeşil çay
Bu yöntem çatlak dudaklarınızı anında iyileştirecek. Tek yapmanız gereken ıslak yeşil çay poşetini dudaklarınıza birkaç dakika boyunca bastırmak. 

Gözleri daha büyük göstermenin yolu: Mat göz kalemi
Göz farınızın daha parlak ve gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken göz kapaklarınıza far sürmeden önce mat göz kalemi uygulamak.

Ağdadan sonra kızarıklığı yok etmenin yolu: Süt
Bir pamuğu sütü batırıp problemli bölgeye 10 dakika boyunca uygulayın. Süt irritasyonu azaltmak için muhteşem bir çözümdür.

Tel tokaların düşmesini engellemenin yolu: Saç spreyi
Saçınıza takmadan önce tel tokalara saç spreyi sıkın. Böylece tel tokalar saçınızdan bütün gün düşmeyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.