banner913
banner932
banner1012

Hangi Makyaj Fırçasının Ne İçin Kullanılıyor

banner1020

 Sizler için en fazla tercih edilen makyaj fırçalarının ne için kullanılması gerektiğini bir bir anlattık. Gelin hep birlikte inceleyelim.

banner974
Hangi Makyaj Fırçasının Ne İçin Kullanılıyor

banner971

1. KUSURLARI KAPATALIM.

Kompakt veya toz pudra için kullanılıyor bu fırçamız.

2. BELİRGİNLEŞTİRELİM.

Allık sürmek, elmacık kemiklerini belirginleştirmek, kontür kullanmak için bu fırçaları seçim edebilirsiniz.

3. PARLAYALIM.

Son zamanların popüler makyaj malzemesi olan highlighterı bu fırça ile yüzünüze uygulayabilirsiniz.

4. GÖZLERİMİZİ RENKLENDİRELİM,

Koyu ve yoğun far uygulayacaksanız küçük, daha dumanlı ve hafif bir far uygulayacaksanız büyük boyutları seçim edebilirsiniz.

5. GÖLGELENDİRELİM,

Açılı far fırçaları, göz kapağının dışındaki V bölgesini gölgelendirmek için kullanılıyor. Bunun haricinde göz farını daha geniş bölgelere uygulamak için de kullanabilirsiniz.

6. DESENLER VERELİM!

Kalem far fırçası dediğimiz bu fırçalar ufak desenler çizmek için kullanılıyor. Özellikle göz pınarlarınıza uygulayacağız farlarda bu fırçayı seçim etmelisiniz!

7. KARIŞTIRMADAN OLMAZ!

Karıştırma fırçaları, birkaç farklı tonda far kullanıldığında, renk geçişlerinin daha yumuşak olmasını sağlar. Göze derinlik ve gölge katar. Yani olmazsa olmazlar arasındadır bunlar!

8. VAZGEÇİLMEZ EYELİNER!

Eyeliner fırçaları, likit eyeliner’ı daha düzgün ve kontrollü sürmenizi sağlar. Küt kesimi sayesinde istediğiniz kalınlıkta sürebilirsiniz.

9. UFAK DERİ KUSURLARINI KAPATIYORUZ.

Concealer fırçası, bilhassa göz altı morluklarını ve ufak deri kusurlarını kapatmak için kullanılan kapatıcıların, yüze düzgün bir şekilde dağıtmak için kullanılır.

10. FONDÖTEN KULLANANLAR BURAYA!

İşte bu fırçaların hepsini fondöteninizi yüzünüze daha iyi yayabilmek için kullanabilirsiniz. Hangisi kolayınıza geliyorsa!

11. KAŞLARI UNUTMAYALIM.

Kaş fırçasının küt kesimli başıyla kaşımızı dolduruyoruz, diğeriyle de fırçalıyor ve dağıtıyoruz.

12. DUDAKLAR

Dudak çevresini belirginleştirmek için kullanılır bu fırçamız da.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.