banner913
banner932
banner1012

Göz çevresi yağlarına en doğal yöntemler

banner1020

Çoğu insanın başa çıkamadığı cilt kusurları arasında yağ bezeleri yer alıyor. Yağ bezelerinden bir türlü kurtulamıyorsanız size vereceğimiz yöntemleri muhakkak denemenizi tavsiye ediyoruz.

banner974
Göz çevresi yağlarına en doğal yöntemler

banner971

Yağ bezeleri tıp dilinde epidermal kist olarak bilinir. Bu kistler kenelikle göz çevresinde, kulakların arkasında ve sırt kısmında meydana gelmektedir.

Kistlerin içerisi genellikle sebiumlarla dolu olduğundan herhangi bir tehlikesi yoktur ve doğal tedavi yöntemleriyle geçirilebilir.
Birazdan vereceğimiz doğal yöntemlerle yağ bezeleri artık kabusunuz olmaktan çıkacak.



İşte yağ bezelerinden kurtaracak doğal yöntemler…

Hint yağı yöntemi 
Yağ bezelerini küçülterek tamamen kaybolması için Hint yağı bulunmaz bir nimet. B,ir pamuk parçasına Hint yağından 3-4 damla damlatın ve yağ bezesinin üzerinde yarım saat bekletin. Her gün düzenli aralıklarla tekrarladığınızda yağ bezelerinin küçüldüğünü göreceksiniz.

Bal yöntemi
Yağ bezelerinin kaybolması için bir çay kaşığı bal bir çay kaşığı buğday unu gerekmektedir. 1 çay kaşığı bal ile 1 çay kaşığı buğday ununu iyiye karıştırın.  Bezelerin üzerine bu karışımdan sürüp 1 gece boyunca bekletin.

Buhar yöntemi 
Bu yöntem yağ bezelerinin kökünden geçmesini sağlamaz ancak belirli bir süre kaybolmasını sağlayabilir. Buharda yumuşatmış olduğunuz yağ bezlerini hafifçe sıkarak kaybolmasını sağlayabilirsiniz.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.