banner913
banner932
banner1012

Evdeki Malzemelerle Uygulanabilecek Güzellik Hileleri

banner1020

Yağlı saçlar, göz altı halkaları, koltuk altı kararması, siyah noktalar, topuk çatlağı, selülitler gibi kadınların en büyük güzellik sorunlarına evdeki malzemelerle uygulanabilecek çözümler:

banner974
Evdeki Malzemelerle Uygulanabilecek Güzellik Hileleri

banner971

 

Yağlı saçların çözümü tuz
Yağlı saçlara sahipseniz ihtiyacınız olan tek şey sofra tuzu. 2-3 yemek kaşığı şampuanınıza ekleyin. Saç dipleriniz daha uzun süre temiz kalacak.

Koltuk altı kararmasının çözümü patates
Koltuk altınızı beyazlatmak için çiğ patatesi kesip yarım saat koltuk altınıza bastırın.

Selülitlerin çözümü kil
2 yemek kaşığı zencefili 5 yemek kaşığı kil ve 10 yemek kaşığı ılık suyla karıştırıp selülitli bölgeye sürün. Streç filmle sarıp 1 saat kadar beklettikten sonra ılık bir duş alın. Haftada 1 tekrarlayın.

Siyah noktaların çözümü bal
Siyah noktalarınızdan bıktıysanız 1 çay kaşığı ılık suyla 1 yemek kaşığı un ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp problemli bölgeye bir bezle uygulayın. Bezi bölgeye yapıştırıp bırakın. 10-15 dakika sonra alın.

Göz altı halkalarının çözümü kahve

Kahvenin telvesini sakın atmayın! 1:1 oranında kahve telvesi ve hindistan cevizi yağını karıştırıp göz altlarınıza sürün. 15 dakika beklettikten sonra yıkayın. Bu maskeyi haftada 3-4 kez uygulayabilirsiniz. öze

Topuk çatlağının çözümü sirke ve karbonat
Topuklarınızı yumuşatmak için 2 bardak sıcak suyu 1/2 bardak karbonat ve 1 bardak sirke karıştırıp ayaklarınızı bu suda 15-20 dakika kadar bekletin. Daha sonra havluyla kurulayıp besleyici krem sürün.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.