banner913
banner932
banner1012

Evde peeling nasıl yapılır?

banner1020

Cilt temizliği için harika bir tarifimiz var! Tonlarca para döküp istediğiniz temizleme ürününü bulamıyorsunuz. Ürünler içindeki kimyasallardan dolayı ya cildinizi kurutuyor ya da alerjik etkileri oluyor. Her ne olursa olsun kimyasal bir ürünü her gün yüzünüze sürmenin çok da faydalı olmayacağı ortada. Bu sebepten doğal ürünler kullanarak cilt bakımızını yapabilir ve kimyasal ürün kullanımından kaçınabilrsiniz.

banner974
Evde peeling nasıl yapılır?

banner971

Hindistan cevizli cilt temizleyici nasıl yapılır?

Malzemeler

1 tatlı kaşığı karbonat

2 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı

Hazırlanışı

Hindistan cevizi yağını karbonatla krem kıvamına gelecek şekilde karıştırın. Cam bir kavanozda muhafaza etmeye dikkat edin.

Kullanışı

Karşımı göz altı ve dudak çevresine gelmeyecek şekilde masaj yaparak yüzünüze sürün. 5 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkarken masaj yapmaya özen gösterin. Yıkadıktan sonra nemlendirici sürmenize gerek yok. Hindistan cevizi cildinizi nemlendirecektir.

Karışımı kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra cilt tonundaki farklılğı ve akne izlerinin geçmeye başladığını farkedeceksiniz.

Doğal reçetelerden faydalanmayı ihmal etmeyin :)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.