banner913
banner932
banner1012

Evde kına ile dövme yapma tekniği

banner1020

Dövme yaptırdığınızda yapılan şekil ya da harfler bir ömür boyu taşınmaktadır. Bu dövmeleri sildirmek için kullanılan lazer teknolojisi çok pahalı ve zor bir iş olduğundan pek çok insan kına ile dövme yaptırmaktadır.

banner974
Evde kına ile dövme yapma tekniği

banner971

Çünkü, kına bir süre sonra kendiliğinden silinecektir. İşte, evde kına ile dövme yapma tekniği;

kına1


Hint kınasını, okaliptus yağı ve limon suyu ile iyice karıştırın. Kınanın kıvamı çok yoğun olmamalı ve akışkanlığı kalmalıdır. Fakat, çok akışkan olursa da deriden akacaktır. Karışımı hazırlarken azar azar malzemeleri ekleyin. Bu kıvam tutturulduktan sonra bir çöp veya kürdan yardımı ile kına uygulanır. Kınadan önce hazırlanan şablon ile desen çalışması yapılabilir. Keçeli bir kalem ile desenin üstünden geçip uygulanacak alana yapıştırılırsa şablon deriye çıkacaktır. Kına ile desenin üstünden geçin ve yaklaşık 30 dakika kadar sonra kınanın fazlalığını temizleyin.

kına3


Çeşitli güzellik malzemesi satılan yerlerde tüpler halinde hazır kına karışımları satılmaktadır. Bu karışımlardan alarak, kendinize kına uygulaması yapabilirsiniz. Ayrıca, kalem halinde satılan kına kalemleri de vardır. Bu noktada deseni yerine oturtmak ve hatları düzgün çalışmak çok önemlidir. Bu nedenle, kına desenlerinin önceden şablon çalışması mutlaka yapılmalıdır.

kına4


Hint kınası, özellikle çok şık duran bir geleneksel bir uygulamadır. Özellikle yaz aylarında ellerde ve ayaklarda çok şık duran bu uygulama sık suya giriyor ve terliyorsanız yaklaşık 1 hafta dayanır. Normal şartlarda, yaklaşık 15 gün kadar dayandığı insan vücutları vardır. Silinmeye başladığında üzerinden kına kalemleri ile geçerek deseni canlandırabilirsiniz. Bu nedenle, profesyonel bir yerde kına dövmenizi yaptırın ve bir kına kalemi ya da tüpü alarak, üzerinden yenilemek uzun süre kullanım imkanı verecektir.

kına5

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.