banner913
banner932
banner1012

Erkekler İçin Tırnak Bakımı

banner1020

Erkeklerin tırnaklarına özen göstermesi, bakım yapması ya da işin uzmanına başvurarak manikür yaptırması pek çok erkek tarafından yakın zamana kadar kabul gören bir şey değildi. Ancak bu durumun yavaş yavaş değiştiğini görmek mümkün. Artık erkekler için manikür yaptırmak, bakımlı ve güzel ellere sahip olmak -saç tıraşı olmak, ayakkabı boyatmak kadar- normal bir durum olarak algılanmaya başlandı.

banner974
Erkekler İçin Tırnak Bakımı

banner971

Ayrıca erkek tırnak bakımı oldukça kolay. İsterseniz manikür yaptırabilir ya da kendiniz basit uygulamalarla evde tırnak bakımınızı yapabilirsiniz.

Erkeklerde tırnak bakımı için gerekli olan en önemli nokta ellerinizi tanımaktan geçiyor. Ellerinizin ve tırnaklarınız tam olarak nasıl bir bakıma ihtiyacı olduğunu belirleyerek işe başlayabilirsiniz.

Unutmayın ki temiz tırnaklar sizin kişisel temizliğinize ne kadar önem verdiğinizin bir göstergesi. Kuru, çabuk yıpranan, sert ellere sahipseniz ilk olarak ellerinize uygun bir nemlendirici kullanmaya başlayabilirsiniz. Tırnaklarınızı ise duş aldıktan sonra kesmeyi tercih edin. Mutlaka tırnaklarınıza uygun bir tırnak makası kullanın. Kendinize bir törpü almaktan ve bunu kullanmaktan çekinmeyin. Çünkü törpü yardımı ile hem tırnaklarınıza daha iyi şekil verebilir, daha sağlıklı görünmelerini sağlayabilir en önemlisi de tırnak kenarlarındaki fazlalıkları temizleyerek tırnaklarınız etinize batmasını engelleyebilirsiniz. Son olarak da tırnaklarını çok dipten kesmemeye özen gösterin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.