banner913
banner932
banner1012

Erkekler İçin Lazer Epilasyon

banner1020

Erkekler için istenmeyen tüylerden kurtulmak en az kadınlar kadar önemli. Özellikle bazı erkeklerde çeşitli sağlık problemleri ya da gen yapıları gereği meydana gelen aşırı tüylenme ve kıl sorunu erkekleri istenmeyen tüylere karşı çözüm aramakla başbaşa bırakıyor. Kadınlar için geliştirilmiş birçok yönteme ek olarak erkekler için de istenmeyen tüylere karşı birçok çözüm bulunuyor. Bunlardan biri de lazer epilasyon.

banner974
Erkekler İçin Lazer Epilasyon

banner971

ERKEKLER İÇİN LAZER EPİLASYON

Erkekler için istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliştirilen en iyi yöntemlerden biri lazer epilasyon. Erkeklerin kıl yapısına göre değişecek lazer epilasyon uygulamalarına göre 6-10 seans arasında genellikle %80 kalıcı çözüm sağlanır.

ERKEKLER İÇİN LAZER EPİLASYONDA NELER DİKKAT EDİLMELİ?

Lazer epilasyonunu başarısı etkileyen en önemli faktörlerden biri kıl yapısı, kıl rengi ve ten rengidir. Koyu tenli erkeklerde epilasyon bazen yapılmayabilir. Koyu tende sonuç almak açık cilt rengine göre daha zordur. Cilt renginizi mutlaka epilasyon öncesinde uzmana danışmalısınız. Eğer kıl renkleriniz çok koyu ve kıl yapınız kalın ise lazer epilasyon uygulamaları genellikle daha iyi sonuç vermektedir. Bunun sebebi de epilasyon cihazları koyu renk kılları daha çabuk tespit eder.

erkekler_icin_lazer_epilasyon_2

Erkek bünyesi gereği kıl üretimini sağlayan hormonlar sürekli kıl üretme eğilimi göstermektedir. Tedavi süresince tekrar kıl üretimi potansiyeli uzman tarafından iyi kontrol edilmelidir. Bu lazer epilasyon tedavisinin sürecini ve kalıcılığını etkileyen bir konudur.

Erkeklerde epilasyon uygulamasının en çok yapıldığı bölgeler omuz, sırt, sakal üstü, ense ve boyundur.

Lazer epilasyon öncesi ve sonrası cildi güneşe maruz bırakmamak gerektiği için epilasyona başlayacağınız dönemi iyi seçmelisiniz. Genellikle sonbahar aylarında lazer epilasyona başlamak çok daha doğrudur. Böylece güneşin etkilerine minimum maruz kalırsınız. Erkekler lazer epilasyon sonrasında hemen güneşe çıkmamalı çıkacaksa güçlü koruyucular kullanmalıdır. Lazer epilasyon sonrası güneşe çıkmak cilt lekelerine sebep olmaktadır.

Lazer epilasyon uygulaması yaptırırken uygulama merkezi seçimi çok önemlidir. Lazer epilasyon birçok farklı makina ile yapılabildiği için güvenilir uygulama yapılacak merkezleri seçmelisiniz. lazer epilasyonda en etkili ve uzun yıllardır kullanılan makina Alexandrite cihazdır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.