banner913
banner932
banner1012

Çilli kadınlar nasıl makyaj yapmalı?

banner1020

Çil birçok kadın için problem olsa da aslında bu durum diğer insanlar için rahatsızlık veren bir durum değildir. Aksine beğenilen bir yöndür. Ancak ısrarla çillerinizi kapatmak istiyorsanız makyaj yaparken bir takım püf noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

banner974
Çilli kadınlar nasıl makyaj yapmalı?

banner971

1- Çiller genel olarak yüze doğal bir görüntü katar. Ve bize göre çiller özel seçilmiş kadınların,  güzel aksesuarlarıdır. Ancak siz bu durumdan şikâyetçiyseniz ve çillerinizi bir türlü kapatamıyorsanız vereceğimiz önerileri uygulamanızı tavsiye ediyoruz.
İşte çilli kadınların makyaj yaparken dikkat etmesi gerekenler…

2- Çillerinizin tamamen kapanmasını sağlamak için kalın ve yoğun fondötenler tercih etmemelisiniz. Daha hafif fondötenler uygun ve yeterli olacaktır. Hafif yapılı bir fondöteni ellerinizle uygularsanız daha kaliteli bir kapatıcılık elde edebilirsiniz

3- Çillerinizi tamamen kapatmak istiyorsanız önce ince yapılı bir fondöten uygulamalısınız.  Bir süre cildinizin fondöteni emmesinden sonra likit bir kapatıcıyı çillerinizin üzerine sürün ve ellerinizle yedirin. Sabitlemek için pudra sürebilirsiniz.

4- Çillerinizi kapatmak isterken üzerine yoğun kapatıcılar ve fondötenler kullanmak cildinizin zamanla bu ürünleri kusmasına sebebiyet verebilir.  Bu nedenle ince yapılı kapatıcı ve fondötenleri uygulamanız gerekir.

5- Ayrıca çilleri olan kadınların allık ve rujlarını seçerken dikkat etmeleri gerekir.  Çok abartılı olan tüm dikkatleri yanaklara çeken allık tonları doğru seçim olmayacaktır.  
Aksine doğal tonlarda sayılan pembe ve şeftali tonları tercih edilmelidir.  Dudak renkleri içinde aynı durum geçerlidir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.