banner913
banner932
banner1012

Cesaret isteyen moda: Koltukaltı dövmeleri

banner1020

Hiç beklenmedik bir trend görmek istiyorsanız sizlere dövme sanatının en yeni modasını açıklıyoruz: Koltukaltı dövmeleri

banner974
Cesaret isteyen moda: Koltukaltı dövmeleri

banner971


 

Görenlerin içini acıtan ve yaptıranlarında da büyük ihtimalle bir o kadar acı çektiği bu dövmeler bir anda güzellik dünyasında akım haline geldi.
 

2017 dövme modasını mercek altına aldığımızda kol arkasından tutun kulak içine kadar birçok minimal dövme modelleri yıldızı parlayan trendlerden oldu ama şimdiki akım herkesin cesaret edip de yaptırabileceği bir şey değil gibi duruyor.
 

 

Dövme yaptırmak tamamen kişinin özel zevkinden ve isteklerinden yola çıkılarak yapıldığı için koltukaltı modellerinde de dilediğiniz gibi yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.
 

İsterseniz renkli kişiliğinizi ortaya koyup, rengarenk çiçeklerle süsleyin. 

İsterseniz daha da romantik bir yol izleyip, minimal çiçek desenleri yaptırabilirsiniz. 

 

Koltukaltı dövmelerinde fazlasıyla renkli modeller tercih edilse de çoğu kişi sevimli bir tasarıma bile asi hava katmaktan yana... 

 

Sonuçta herkesin ruhu rengi kaldırmayabilir. Bazen kendinizi siyah ve beyazın asaletine kaptırmanız yeterlidir. 

PEKİ NE KADAR ACIYOR?

Peki, gelelim acı meselesine... ABD'li dövme sanatçısı Andy Eschenbach insan vücudunun en acı veren dövme bölgelerini açıklarken, herkesin acı eşiğinin çok farklı olduğunu dile getirdi. 

Dövme yapılırken yaşanan titremenin ve sesin saniye saniye duyulduğunun altını çizen Eschenbach'e göre dövme yaptıranları en çok zorlayan bölge baş.

Göğüse yaptırılan dövmenin göğüsün bıçakla ikiye ayrılması kadar acıttığını duydum" diyen Eschenbach, özellikle göğüz kafesine yapılan dövmelerin son derece acı verici olduğunu belirtti. Eschenbach, bazı durumlarda acıyı gidermek için ilaçlara başvurmak durumunda kaldıklarının altını çiziyor.

İşte koltuk"altında" gizli güzellik olarak görülen en yeni dövme trendinden böyle... 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.