banner913
banner932
banner1012

Bunları Düşünmeden Saç Kestirmeyin

banner1020

Aniden karar vererek yapılan saç rengi ve modelinin kısa sürede geri dönüşü olmaz. Radikal bir karar vererek saçlarınızı değiştirmeden önce bu 6 soruyu kendinize sorabilirsiniz. İşte saçlarınızda değişim yapmadan önce kendinize sormanız gereken 6 önemli soru...

banner974
Bunları Düşünmeden Saç Kestirmeyin

banner971

 Saçımı çok sık topluyor muyum?

Saçlarınızı çok kısa kestirmek istiyorsanız bu sorunun cevabından emin olun. Eğer gün içinde saçlarınızdan rahatsız olarak topluyorsanız ya da toplu saçı kendinize yakışıtırıyorsanız, çok kısa saç modellerinde uzak durun. 

günlük toplu saç modelleri ile ilgili görsel sonucu

Saçım için ne kadar zaman harcıyorum?

Kakül kestirmeyi düşünüyorsanız, bu soruyu kesinlikle kendinize sorun. Eğer saçlarınıza fazla zaman ayırmıyorsanız, kakül tarzı saç modellerini tercih etmeyin. 

Değişime hazır mıyım?

Bir anlık hevesle saçlarınızda köklü bir değişim yaptırmayın. Eğer uzun zamandır bir değişim istiyorsanız, değişime hazırsınız demektir. 

saçlarımı ne yapsam ile ilgili görsel sonucu

İstediğim saç modeli gerçekte var mı?

İstediğiniz modelin gerçekte kullanıldığından emin olarak araştırma yapın. Kuaföre giderken de bulduğunuz görselleri yanınızda bulundurun. 

İlgili resim

En beğendiğim saç rengim neydi?

Saç renginizi değiştirmek istiyorsanız, bundan önce yaptırdığınız saç renklerini düşünerek karar verin. 

saçlarımı ne yapsam ile ilgili görsel sonucu

Yılın çoğu zaman tenim ne renk?

Yanık tende güzel duran bazı renkler açık tende o kadar da güzel durmaz. Bu sebepten saç renginize karar vermeden önce yılın kaç ayında yanık bir tende olduğunuzu düşünün.

saç renkleri ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.