banner913
banner932
banner1012

Aydınlatıcı nerelere sürülür?

banner1020

Aydınlatıcı uygulandığı yeri daha fazla ortaya çıkardığı için bazen fondötenden bile daha fazla etki gösterebiliyor. Fakat bütün bunlar ancak aydınlatıcı doğru sürülürse mümkün. Peki aydınlatıcı nerelere sürülür?

banner974
Aydınlatıcı nerelere sürülür?

banner971

Alın bölgesi
Kışın ortasında bronz bir ten özlemi çekiyorsanız bu küçük sır işinize yarayabilir: Alnınızın ortasına aydınlatıcınızı uygulayın ve bir yıldız şekli çizerek dağıtın.

Biraz biraz tüm yüzünüz
Tabii ki her zaman makyajımızı yapacak zamanımız olmuyor ve ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Böyle zamanlarda bir iki damla sıvı aydınlatıcıyı makyaj astarı olarak kullanabilirsiniz. Bu şekilde aydınlatıcı fondötenin altında kalarak cildinizin sorunlu bölgelerini daha yumuşak gösterecektir.

Göz pınarları
Yorgunluğunuzu saklamak için bir kahveye değil, göz pınarlarınıza sürülmüş bir aydınlatıcıya ihtiyacınız var. Hafif altın tonları ve mor tonlar sizi daha dinç gösterecektir.

shay mitchell ile ilgili görsel sonucu

Dekolte
 

Özellikle köprücük kemiğinize süreceğiniz aydınlatıcı hatlarınızı belirginleştirerek daha güzel bir görüntü kazanmanızı sağlayacak.

bella hadid highlighter ile ilgili görsel sonucu

Omuzlar
 

Omuzlarınızın ton değişimi canınızı sıkıyorsa, vücut losyonunuza birazcık sıvı aydınlatıcı karıştırın ya da aydınlatıcınızı hafifçe omuzlarınıza sürün. Böylece ton değişimini engellemekle kalmayıp, daha çekici bir görünüm de kazanacaksınız.

Görsel sonucu

Bacaklar
 
Bacaklar için aydınlatıcı kullanımı tıpkı burun ucuna aydınlatıcı sürmekle aynı etkiyi gösteriyor.


Kütikül
 
Evet tırnaklarınıza aydınlatıcı uygulamak başta garip gelebilir fakat bize güvenin. Ellerinizin ön planda olabileceği fotoğraflarda –belki de nişan fotoğraflarınızda – parmaklarınızın etrafına aydınlatıcı sürün. Böylece daha parlak hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.

Görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.