banner913
banner932
banner1012

5 dakikada sivilceden kurtulma yöntemi

banner1020

Önemli bir görüşmeye ya da toplantıya gideceksiniz ama sabah aynaya baktığınızda yüzünüzde aniden çıkmış kocaman bir sivilce gördünüz... En zamansız anda beliren bu sivilceden kurtulabilir misiniz? Evet hem de geldiği hızla kurtulacaksınız...

banner974
5 dakikada sivilceden kurtulma yöntemi

banner971

Hem sivilce hem kızarıklıklar için

Aniden beliren sivilce yada kızarıklıklar için aslında gözaltına kullanılan concealer'lardan yardım alabilirsiniz. Sivilce sorununuz için kullanacağınız concealer'ınız fondöteniniz ile aynı renkte olmalı. Eğer cildinizin kuru bir bölgesindeyse sivilceniz, concealer'ınız likit olmamalı bu cildinizin kuruluğunu daha da açığa çıkartan bir hareket olur.

Bir buz yeter...

Sivilcenizin üzerine kağıt havluya sardığınız buzu bir süre gezdirin. Buz sayesinde sivilceniz daha fazla büyümeyecektir. Aynı zamanda buzu gözaltlarınıza uygularsanız gözaltı morluklarınızdan da kurtulabilirseniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel Prenses - 6 yıl önce
Teşşekür ederim.Güzelmiş gerçekten
Avatar
tatlı_prenses - 6 yıl önce
mantıklı...
Avatar
bahattin - 4 yıl önce
hic ise yaramadı