banner913
banner932
banner1012

2018 Saç Renkleri ve Fikirleri

Yeni yılla beraber birçok şeyde değişiklikler kaçınılmazdır. Yılın değişmesi bir çok şeyin gelişimine de öncülük eder. Nasıl moda fikirleri değişiyor bununla beraber saç renklerinin değişmesi de çok doğaldır. 2018 saç renkleri ve fikirleri size en moda fikirleri sunacaktır. Saç rengi bir bayanın büyük fark yaratacağı önemli bir stilidir. Bunun içinde yeni fikirlere sıklıkla göz atması gerekir. Soğuk zamanlar için biraz koyu renkleri havanın ısınması ile beraber birazcık daha açık renkler ön planda olacaktır. Bununla beraber cilt tonunuzu da kesinlikle atlamayın deriz çünkü uyumlu olması şarttır. İlla bu renk yeni moda diyerek diğer tercih etmesi hatası yapmayın. Öncelikle sorgulayın bu saç rengi bana yakışıyor mu deyin. 2018 saç renkleri klasik fikirlerle beraber yeni modern tarzları harmanlamış. Bu harmanlamayla beraber ortaya çok hoş öneriler çıkmış. Şunu unutmayın saç renklerinde birden ani değişimler olmuyor. Genelde eklemeler ve çıkarmalar oluyor. İşte 2018 saç rengi modası…

banner974
2018 Saç Renkleri ve Fikirleri

banner971

1.Doğal Parlak Siyah

Doğallığa önem verenlerin tercihler arasında yer vereceği fikirdir. Gerçekten bazı bayanlara parlak siyah o kadar güzel oturuyor ki tek kelimeyle harika diyebilirsiniz. Özellikle beyaz tenli bayanlar bu siyah renginde çok şanslı olacaklardır.

2.Sıcak Çikolata Saç Rengi

2018 yılının ana konsepti olabilir. Sıcak çikolatayı kullanabilirsiniz ya da tarçın kahve de alternatifiniz olabilir.

3.Koyu Kahve Ombre

Özellikle yaz dışındaki mevsimlere hakim olacak bir ton koyu kahvedir. Koyu kahve ombre çok popüler olacak. Favoriler aranıza girebilecek cinsten bir öneri kesinlikle.

4.Bakır Saç Renkleri ve Tonları

Cildiniz için doğru bakır tonunu seçmeye özen gösterin. Bakır saç renginin bu sezon çok fazla yükselişte olacağını söyleyebiliriz. 2018 yılı bakır yılı olacak diyebiliriz. Onun için bu noktanın altını çizelim. Moda haftasında bakır rengi saçların çok fazla hakim olduğunu da gördük.

5.Konyak Rengi Saçlar

Dışarıda hava soğuk sizin sıcak bir saç rengi şöminenin karşısında oturmanız gerekir. İşte bu konyak rengidir. Kızıl tonların hakim olduğu bu yansıma gerçekten çok tatlı.

6.Gül Saç Rengi

Seksi gül saç rengine ne dersiniz? İlk başta çıkış adı rose gold ama sonradan direk gül rengine döndü. Yaz günleri çok çekici özelliktedir.

7.Sarı Ombre

Son zamanlarda ombrenin ne kadar çok tercih edilmekte olduğunu herkes bilir. İşte ombrenin kendi içinde bin bir çeşidi vardır bunlardan en öne çıkan sarı ombre.

8.Mat Sarı Saç Rengi

Özellikle kış sezonunda parlak renklerle değiştirilerek mat görünümlere yer verilebilir. 2018 kış sezonu bahar ve kış aylarında mat sarı tercih edilebilir. Mevsimlere göre saç tonlarını değiştirmenizde fayda var.

9.Sarı ve Gümüş Karışımı Saç Rengi

İdeal bir sarı renk mi arıyorsunuz? İşte yeni bir öneri sarı ve gümüş karışımı saç rengi. Yaz kış kullanılabilme özelliği sunuyor. Ayrıca karışım olduğu içinde çok yönlü bir tarz katabilir kişiye.

10.Saf Gümüş Saç Rengi

Yükselen bir trend olmaya devam ediyor. Saf gümüş saçlar çok popüler diğer adı gri saç rengidir. Bu tonu ünlülerde de çok fazla görüyoruz. Bu tonla beraber mor şampuan kullanmayı unutmayın. Çünkü bu rengin ömrünü uzatıyor. Yeni yılla beraber kendinizi gözden geçirerek böyle bir yansımaya ihtiyaç duyup duymadığınız sorgulayın.

11.Doğal Sarı Saç Rengi

Doğal bir görünüm istiyorsanız cilt tonu ile birleşen bir saç rengi seçin.  Bu şekilde teninizle harmanlanmış bir görünüm ortaya çıkar. Açık renkler bir illüzyon etkisi de oluşturabilir. Doğala yakın sarı renkler bu sezonun favorisi olacak.

12.Blorange Saç Rengi

Adını bile yeni duymuş olabilirsiniz. Kan portakalı rengin ilham alınmış bir tondur. Ünlülerin özellikleri ilgisini çekmiş gibi, her geçen gün daha da fazla deneniyor. Birazcık marjinal olduğunu söylememiz doğru olur. Bu rengin ombresini de deneyebilirsiniz. Her tümden değişikliğe cesaret edemiyorsanız ombre iyi bir fikirdir.

13.Bal Köpüğü

Sonbahar için daha koyu özellikli renkler tercih etmekte fayda var. Bunun için bal köpüğü favoridir. Bu renk her zaman ön planda olmuştur moda olmaya devam ediyor.

14.Baharatlı Sarı Saç Rengi

Yumuşak kahverengi tonunda altın sıcak rengi vurgular çok hoş gözüküyor. Parlayan ışıltı güzel bir renk istiyorsanız bunu deneyin.

15.Bronde

Saç köklerini koyulaştırarak daha az bakımla güzel bir görünüm elde edebiliriz. Bakım çok kolaydır bu da tercih edilme sıklığını artırır. Uç kısımları ise kum rengi bir görünüm alır. Bu da güzel bir kontrast sağlar.

16.Mat Siyah

Siyah ve tonları da öne çıkmaya başladı yeniden. Uzun dalgalı saç modelleri ile beraber kullanıldığında gerçekten harika. Mat siyahı tercih etmeniz halinde doğal görünümle beraber güzelliğiniz daha da ortaya çıkacaktır.

17.Soluk Platin

Soluk platin hak ettiği değeri görecek gibi bu sezon. Gerçekten tarz bir görünüm katıyor bayanlara. Cool bir hava katmak isterseniz kendinize kesinlikle deneyin. Cildinize daha fazla parlaklık kazandırmak istiyorsanız uçlarını daha parlak yapın.

18.Koyu Çikolata Kahve

Zengin, koyu çikolata rengi klasik çikolata kahveden biraz farklı. Bu ton çoğu cilt tonunu güzelleştirir bambaşka görünüme dönüştürür.

19.Mavi Gri Ombre

Mavi renkle gri ombre birleştirilmiş ortaya iyi bir sonuç çıkmış. Pistlerde bu uygulamayı gördük deneyenler vardı. Bu işlem hem kısa saçlarda hem de uzun saçlarda çok iyi görünecektir.

20.Çivit Mavisi

Mavi renklerden saçlarda artık çok etkin. Mavi deyip geçmeyin gerçekten çok çok hoş duruyor. Bu renge karşı ön yargılı olabilirsiniz ama bu ön yargınızı bu sene kırın. Özellikle yaz ayları için çok iyi bir tercih olabilir.

21.Çilek Sarısı

Son derece parlak özellikli bir ton olduğunu ekleyelim. Birazcık kızıl tonlar hakim görünümü veriyor.

22.Gül Kuvartızı

Pastel tonlardaki renkleri gördük onlardan biri yukarıda gül rengini belirttik. Bu biraz daha koyu özelliklisi onu vurgulayalım bütün tonları da moda oluyor bunu da ekleyelim.

23.Küllü Sarı Vurgular

24.Saç Uçlarında Altın Renkler

25.Çok Boyutlu Işıltılı Saçlar

26.Kahverengi, Altın, Kızıl Renk Birleşimi Saçlar

27.Koyu Işıltılı Saçlar

28.Kahverengi Saçlarda İnce Gölgeler Trendi

29.Koyu Kahve İle Renklendirilmiş Saçlar

30.Siyah ve Kahverengi Saçta Ombre

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şimay - 6 yıl önce
Saçarımda sürekli değişim yapıyorum önce düz boyuyordum ama bir süredir ombre veya balyaj yaptırıyorum saçlarım çok yıpranıyor hatta yanmışlığı da var ama artık sorun yaşamıyorum çünkü liquid keratin kullanmaya başladım saçlarım yandığında kuaförümün tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım yanık saçlarımı düzeltmişti kestirmeye gerek kalmadan tabi az kestirdim ama uç kısımları şimdi de yıpranma ve mat görüntü olmaması için kullanıyorum saçlarım hep canlı ve dolgun görünüyor bu sayede sanki kendi saç rengim gibi görünüyor
Avatar
pelin - 6 yıl önce
Ben bu renge hastayım ama boyama denemem tam bir fiyasko oldu saçlarım yandı belimin altına kadar saçlarım var ve bob kesim yapalım uzadıkça keselim düzelir yavaş yavaş diyor kuaför zaten benim saçım yavaş uzuyor yandı iyice yavaş olucak bu sebeple herkese sordum söylenen herşeyi denedim ama en sonunda canım arkadaşım doğal olan bir keratin bulmuş patentli olanından aldık saçlarım düzeldi düzgün bir şekilde boyattım artık boya yaptırmadan öncede kullanıyorum ki saçlarım güçlü ve sağlıklı olsun ve sorun yaşamıyım diye kullanmaya başladıktan sonra hiç sorun yaşamadım hiç bu yüzden yazmak istedim bu renge benim gibi hayran olan ama yanma korkusu ile yapamayan varsa diye.
Avatar
ahu - 6 yıl önce
Ben bakır yaptırdım ama saçımda hafif yanık vardı ve boya çok çabuk akıyor çok rahatsız edici bir durum bu sebeple keratin önerdiler bende patentli olanından aldım saçımda ne sorun kaldı nede boya akması oluyor kendi doğal rengi gibi görünüyor liquid keratin sayesinde rahat rahat istediğim şekilde boyatıyorum artık saçlarımı.
Avatar
Mira - 5 yıl önce
Her zaman tamamını boyattığım saçlarımı değişiklik olması için ombre yaptırdım ama uçları yandı ve görüntüsü çok kötü oldu koyun yünü gibi ve kazık gibi sert oldu arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı hemen ona sordum doğal keratin kullandığını söyledi fotoğrafını ismini falan gönderdi patentli falanmış hemen aldım ve benim saçlarım da düzelmeye başladı yumuşadı yanıklar ve o kötü görüntüsü de düzelmeye başladı.
Avatar
ecrin - 5 yıl önce
Bu renleri kullanmayı seviyorum herkesin kullandığı sıradan renkler bana uygun değil sadece saçlarım sürekli değişiklik ve farklı renkler sebebi ile çok fazla yıpranıyor bazen hafif yanıklar oluyor zaten her zaman kazık gibi ve tiftik saçlarım vardı sürekli benim gibi boya yaptıran bir arkadaşım doğal keratin önerdi saçlarında yanık ve yıpranmalar olmuyordu onun bende denemek için aldım patentli olandan saçlarım yumuşacık ve yıpranmalar kalmadı artık rahat rahat istediğim renk ve şekilde kullanabilirim yıpranma veya sertlik olmadan.