banner913
banner932
banner1012

Stavros Malas bağımsız adaylığını açıkladı

banner1020

Stavros Malas’ın, Güney Kıbrıs’ta yapılacak olan Başkanlık seçiminde aday olacak ve AKEL tarafından desteklenecek

banner974
Stavros Malas bağımsız adaylığını açıkladı

banner971

Stavros Malas’ın, Güney Kıbrıs’ta yapılacak olan Başkanlık seçiminde aday olacağını dün, resmen ilan ettiği bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, Malas’ın bağımsız aday olduğunu; ancak AKEL tarafından destekleneceğinin açıklandığını yazdı.

Habere göre Malas, adaylığını ilan ettiği konuşmasında, özellikle ekonomi ve kalkınma üzerinde dururken, adada yeniden birleşme olmadan, kalkınma için gereken önkoşulların oluşturulamayacağını söyledi ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e bazı eleştirilerde bulundu.

HRİSTODULİDİS VE DİSİ’DEN TEPKİ

Öte yandan Alithia gazetesi de, Rum Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulidis ile DİSİ’nin, Malas’ın adaylığı sırasında yaptığı konuşmaya tepki gösterdiğini yazdı.

Habere göre Hristodulidis, Malas’ın Anastasiadis’e ispatı olmayan ve yersiz eleştiriler yönelttiğini kaydederek, Rum halkının daha ciddi ve daha somut tezlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

DİSİ Basın Sözcüsü Prodromos Prodromu ise, Malas’ın Anastasiadis’e yönelttiği eleştirilerle ilgili; Malas’ın Hristofyas Hükümeti’ndeki bakanlığına atıfta bulunarak, Hristofyas Hükümeti’nin ülkeyi borca ve memoranduma sürüklediğini savundu; bugün Anastasiadis’e eleştiri yöneltmeye hakkı olmadığını ileri sürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.