banner913
banner932
banner1012

Sondaj için geri sayım başladı

banner1020

Total-ENI konsorsiyumu hesabına Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi”ndeki (MEB) 11 numaralı parselde sondaj yapacak olan West Capella isimli geminin, sözde Rum MEB’ine girişi için geri sayımın başladığı belirtildi.

banner974
Sondaj için geri sayım başladı

banner971

Geminin dün Girit açıklarında seyir halinde olduğunu ve önümüzdeki çarşamba günü 11’inci parsele girmesinin beklendiğini yazan Politis gazetesi, Total şirketinin çalışmalarının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için, şirket yönetimiyle Fransız Dışişleri Bakanlığı arasında temaslar gerçekleştirildiğini, Fransız Dışişleri Bakanlığı’nın da Türk tarafına yönelik faaliyette bulunduğunu iddia etti.

Gazete, İtalyan ENI şirketinin de önümüzdeki Sonbahar içerisinde Rum MEB’inde sondaj gerçekleştirmesinin beklendiğini iddialarına ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.