banner913
banner932
banner1012

Seri katil gölde üç valiz olduğunu itiraf etti

banner1020

Kıbrıs’ın güneyinde günlerdir gölde süren araştırmalar ve yoğun çabalar sonucunda önceki gün dalgıç tarafından bir valize ulaşması sonucu 35 yaşındaki Nikos Metaksas bahsi konu gölde üçüncü valizinde bulunduğunu itiraf etti

banner974
Seri katil gölde üç valiz olduğunu itiraf etti

banner971

Rum radyosunun haberine göre, “Orestis” takma adıyla bilinen seri katil Metaksas önceki gün “Mitsero” madeninde yer alan ve “Kımızı Göl” ismiyle bilinen su birikintisine götürüldü. Burada Rum polisine, Filipin uyruklu Maricar Valtez ile Romanya uyruklu Livia Florentina ve kızı Elena Natalia’yı öldürdükten sonra valize koyarak göle attığını anlattı.

Yaptığı itirafında Kırmızı Göl’e Romanyalı L.F 35-K ve 8 yaşındaki kızı E.N.B’yi, 31 yaşındaki Filipinli M.V.A isimli kişileri attığını iddia etti.

Öte yandan öğle saatlerinde bulunan valizin açılması üzerine içerisinde bir ölü bir kadın olduğu tespit edildi.

Valizin içinde ölü kadın ile birlikte birde çimento bloğu olduğu Lefkoşa CID bölümü şefi Neofitos Siailos tarafından bildirildi.

Adli Tıp doktoru tarafından ölü üzerinde yapılan ilk incelemede ölü’nün ilerlemiş boyutta ayrışma durumunda olduğu ifade edildi. Ayrıca kimlik tespiti için geniş kapsamlı otopsi yapılacağı da belirtildi.

Araştırmalar devam edecek

Neofitos Siailos araştırmaların bugün ve yarında devam edeceği fakat bugün için artık başka valizin çıkarılma çalışmasını yapılmayacağını da ifade etti.

35 yaşındaki Nikos Metaksas’ın üçüncü valizi de aynı göle attığını itiraf etmesi sonucu Neofitos Siailos “şu ana kadar üçüncü valiz tespit edilmedi” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.