banner913
banner932
banner1012

Seri katil, 30 kadın öldürmüş olabilir

banner1020

İngiliz basını, Güney’deki seri katilin 30 kurbanı olabileceğini yazdı

banner974
Seri katil, 30 kadın öldürmüş olabilir

banner971

Kıbrıs’ı 2017 yılında ziyaret eden Sarah Funk isimli turistin, Mitsero’da bulunan Kırmızı Göl’ü ziyaret ettiği ve “Burası çok gizemli ve tuhaf bir yer. Ayrıca çok kötü kokuyor sanki bir şeyler ölmüş gibi” diye konuştuğu ortaya çıktı

 Kıbrıs'ta 2'si çocuk 7 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden 'seri katil' zanlısı Nikos Metaksas ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Metakasas'ın kadınları 'fotoğrafçı'  kimliği ile kandırdığı düşünülürken, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar arasında cesetleri gizlediği Mitsero’daki terk edilmiş maden ocağının 2015 yılında çektiği görüntüleri de yer alıyor.


BÖLGEYİ ZİYARET EDEN TURİST, “BURASI ÇOK KÖTÜ KOKUYOR” DEMİŞTİ

Öte yandan Kıbrıs’ı 2017 yılının Haziran ayında ziyaret eden Sarah Funk isimli turist, Mitsero’da bulunan Kırmızı Göl’ü ziyaret etmiş ve ziyareti esnasında göletin fotoğraflarını çekerek kendi sayfasında bir video hazırlamıştı. Sarah Funk isimli genç kadın, Kıbrıs’a turist olarak gelip, güneydeki Kırmızı Göl'ü ziyaret etmişti. Funk, gölü hem fotoğraf hem de video ile kaydetmiş, “Burası çok gizemli ve tuhaf bir yer. Ayrıca çok da kötü kokuyor sanki bir şeyler ölmüş gibi” şeklinde konuşmuştu.

Genç kadının bu yorumları, bulunan cesetlerle gündeme düştü. Seyahat blogcusu olan Sarah Funk, Şubat 2018'de yayınlanan ve hafta sonu boyunca çokça izlenen Mitseros'taki “Kıbrıs'ın Gizli Kızıl Gölünü Bulma” adlı bir YouTube videosunda bir bavulun çok yakınında durduğu görüldü.

Funk, arkadaşı ile birlikte o dönemde gölde valiz ve lastik gibi şeyler gördüğünü ancak bir şeyden şüphelenmediğini dile getirdi. Polise yardım etmekte gönüllü olduğunu söyleyen genç kadın, hayrete düştüğünü ifade etti.

Zamanla düşen ve yükselen su seviyelerinden dolayı, bölgeye giden başka ziyaretçiler de, valiz ve büyük bir lastik gördüklerini belirtirken, yerel bir adamın gölde suda bulunan bir valizin fotoğrafını çektiği söylendi. Funk, Cumartesi günü gazetecilere verdiği röportajda, o sırada şüpheli bir şey düşünmediğini, ancak insan kalıntıları olan bir bavul olabileceği fikrine şok olduğunu söyledi.

Funk, “Haziran 2017'de kırmızı gölü ziyaret ettim ve oradaki deneyimlerimiz hakkında bir video çektim. Oradayken durum bana ürkütücü gelse de, ben anormal bir şey görmedim” dedi.

30 KURBANI OLABİLİR

Bu arada Kıbrıs’ı sarsan seri katil olayı uluslararası basında gündem olmaya devam ediyor. İngiliz basını Kıbrıs polisinden aldığı bilgilere dayandırdığı haberinde seri katil Nikos Metaksas'ın 30 kurbanı olabileceğini yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.