banner913
banner932
banner1012

Rum polisi Arap kökenli yabancıyı öldürdü

banner1020

banner974
Rum polisi Arap kökenli yabancıyı öldürdü

banner971

Limasol’a bağlı “Apesia” köyünde dün akşamüzeri yaşanan bir olayın sonucunda, Arap kökenli bir şahsın Rum polisinin açtığı ateş sonucunda aldığı yaralara bağlı olarak hastanede hayatını kaybettiği haber verildi.
Limasol’daki “Lania” Polis Karakolunda görevli iki polisin, arabalara zarar veren bir kişiyi tespit etmeye çağrıldığını yazan Politis gazetesi, bahse konu şahsın kaldığı yerde tespit edilmesinin akabinde, şahsın polislere keserle saldırdığını belirtti.
Saldırı sonucunda polislerden birinin yüzünden yaralanması üzerine, diğer polis memurunun kendini savunmak ve arkadaşını korumak için Arap kökenli şahsın bacaklarına ateş açtığını kaydeden gazete, daha sonra polis memuruyla Arap kökenli şahsın Limasol Genel hastanesine kaldırıldığını, fakat yabancı uyruklu şahsın ameliyata alınmasının ardından, burada yaşamını yitirdiğini ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.