banner913
banner932
banner1012

Rum Milli Muhafız Ordusu’na 2 bin profesyonel asker daha

banner1020

banner974
Rum Milli Muhafız Ordusu’na 2 bin profesyonel asker daha

banner971

Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO) profesyonel askerlik için başvuruda bulunanların yarısı Değerlendirme Kurulu’ndan geçemedi.

Haravgi ve diğer gazeteler yapılan toplam 4 bin 16 başvuru sahibinin sağlık ve spor test sonuçları ile istenen kriterlerle ilgili diğer belgelerinin Değerlendirme Komitesi tarafından incelendiğini, konulan bütün kriterlere haiz olan ve yapılan sınavlardan geçen aday sayısının 2 bin 116 olduğunu yazdı.

Habere göre Rum Savunma Bakanlığı, değerlendirmede başarılı bulunan 2 bin 116 kişinin isim listesinin, bütün kriterlere uymayanlardan oluşan bin 900 kişilik yedek listeyle birlikte  açıklandı. Askıya çıkarılan listeye 28 Temmuz’a kadar itiraz süresi tanındı. Bu sürenin sonunda  nihai liste resmi gazetede yayınlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.