banner913
banner932
banner1012

Omonia’dan UEFA’ya men talebi

banner1020

banner974
Omonia’dan UEFA’ya men talebi

banner971

Güney Kıbrıs futbolu ve Kıbrıs Futbol Federasyonunda (KOP) Omonia yönetiminin aldığı kararın sarsıntısı yaşanıyor. Omonia yönetim kurulu KOP’u, şike iddiası ile FIFA ve UEFA’ya şikayet etme kararı aldı. Güney Kıbrıs futbolunda KOP yetkililerinin ve hakemlerin bazı takımları kayırdığı, maçların söz konusu takımlar lehine ayarlandığı iddiasında bulunan Omonia yönetimi, elinde belgeler olduğunu da açıkladı.

Omonia yönetimi, şikeli maçlar ve yanlı hakem yönetimleri konusunda yetkilileri uyardıklarını ancak ciddiye alınmadıklarını bu nedenle KOP ve kurumlarını FIFA ve UEFA’ya şikayet etme kararı aldıklarını açıklarken, UEFA’dan Kıbrıs takımlarını ülke futbolu temizlenene kadar Avrupa müsabakalarından men etmesini talep edeceklerini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.