banner913
banner932
banner1012

Kocias, koordinasyon için Kıbrıs'a gelecek

banner1020

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias’ın, Kıbrıs’a ilişkin konferansın başarısız olmasının ardından Kıbrıs sorunundaki çıkmaz sonrasındaki faaliyetlerin koordinasyonu konularını ele almak amacıyla 17 Temmuz’da Güney Kıbrıs’a geleceği belirtildi.

banner974
Kocias, koordinasyon için Kıbrıs'a gelecek

banner971

Fileleftheros gazetesi, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias’ın, Kıbrıs’a, Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısının yapılacağı Brüksel’den geleceğini yazdı.

Habere göre, Kocias, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya gelerek, bu dönemde, siyasi ve diplomatik düzeyde her iki hükümet tarafından yapılması gereken eylem ve faaliyetleri ele alacak.

Gazete, aynı haberin içerisinde, Yunanistan Dış Politika Konseyi’nin (ESEP), bugün öğleden sonra Kıbrıs sorunu gündemiyle, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias başkanlığında toplanacağını yazdı.

Habere göre, Kocias, ESEP üyelerine Crans-Montana’da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verecek.

Haberde ayrıca Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın ise yarın Yunan Meclisi’ni, Crans-Montana hakkında bilgilendireceği anımsatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.