banner913
banner932
banner1012

KKTC'deki turizm organizesi Rumların dikkatini çekiyor

banner1020

banner974
KKTC'deki turizm organizesi Rumların dikkatini çekiyor

banner971

KKTC’ye yönelik turizm konusundaki gözlemler, Rum basınında yer aldı.
Fileleftheros gazetesi, konuya ilişkin haberinde, sınır kapılarından 3’ünün, Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye günlük olarak taşınan yabancı turistlerin kabulünde iyi organize edilmiş kapılara dönüştüğünü yazdı.
Gazete bununla birlikte, gazetenin kendisinin geçtiğimiz cumartesi günü tespit ettiği şekilde, hiç de az olmayan Kıbrıslı Rum ziyaretçiler için de yararlı bilgilerin sunulduğunu belirtti. 
KKTC’de var olan turizm ofislerinden söz eden ve devlete ait 12 turizm ofisinin bulunduğunu belirten gazete özellikle; “Strovilya” (Akyar), Ay.Demet (Metehan) ve Lokmacı sınır kapılarından günlük olarak binlerce turistin geçtiğini ayrıca buralarda KKTC’de neler yapılabileceğine dair bilgilendirici materyallerin de bulunduğuna dikkati çekti. 
Gazete haberinde KKTC’deki konfeksiyon ürünleri, içecek, yemek ve turistlere yönelik hediyelik eşyalarla ilgili fiyatlara da yer verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.