banner913
banner932
banner1012

Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Rum üyeliğine Theodosiu atandı

banner1020

banner974
Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Rum üyeliğine Theodosiu atandı

banner971

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Rum üyeliğine “geçici” olarak Nikos Theodosiu’yu atadı.

Rum haber kaynakları, Rum Yönetimi Başkanlığı’nın açıklamasına dayandırdığı haberlerinde, Theodosiu’nun Ekim 2015’ten beri Kayıp Şahıslar Komitesi Rum Üye Ofisi’nde görev yaptığını yazdı.

 1994-2012 yılları arasında “Tüm Kıbrıs Kayıp Yakınları Örgütü” başkanlığını yürüten Theodosiu, 2012-2015 yılları arasında ise “Kayıp Yakınları Örgütü Bürosu Müdürü” görevini yürüttü.

Kayıp Şahıslar Komitesi Rum Üyesi olarak yıllardır görev yapan Nestoras Nestoros dün Rum Yönetimi Lideri Anastasiadis tarafından görevden alınmıştı.

TAK muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, bir kayıp yakını olan Theodosiu'nun bu göreve atanması ve bu göreve geçici atama yapılması komitenin çalışma yönergesine aykırıdır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.