banner913
banner932
banner1012

Güneyde vaka sayısı patladı

banner1020

Rum Sağlık Bakanlığı günlük bilgilendirme çerçevesinde yaptığı açıklamada 21 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiğini, toplam hasta sayısının 116’ya çıktığını duyurdu

banner974
Güneyde vaka sayısı patladı

banner971

Kıbrıs Rum Kesimi’nde koronavirüs vakalarında bugün rekor artış yaşandı. Yapılan testler sonucu 21 yeni koronavirüs vakası saptandı.

Rum Sağlık Bakanlığı günlük bilgilendirme çerçevesinde yaptığı açıklamada 21 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiğini, toplam hasta sayısının 116’ya çıktığını duyurdu.

Yapılan açıklamada toplam vakalardan 62’sinin Güney Kıbrıs’taki temaslardan dolayı ortaya çıktığı ifade edildi.

Yeni vakalarla ilgili olarak ise 12 kişinin, hastalarla temasları olanların izlenmesi sonucu belirlendiği, 3 kişinin Baf Genel Hastanesiyle ilişkili olduğu, 6 kişinin ise yurt dışından gelen kişiler olduğu belirtildi.

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bu akşam 20:30’da halka seslenmesi ve bazı tedbirler açıklaması da bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.