banner913
banner932
banner1012

Güney'de vaka sayısı 564'e ulaştı

banner1020

banner974
Güney'de vaka sayısı 564'e ulaştı

banner971

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgını Güney Kıbrıs’ta da yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Güneyde bugün 38 yeni koronavirüs vakası daha tespit edildi. Rum Sağlık Bakanlığı uzmanlarında yapılan açıklamada bugün yapılan 1216 test sonucunda 38 kişiye daha koronavirüs teşhisi konulduğunu bildirdi. Böylece Güneydeki koronavirüs vaka sayısı 564’e ulaştı.

Öte yandan bugün Güney Kıbrıs’ta bir kişinin daha koronavirüsten hayatını kaybettiği bildirilirken, ölen kişinin 78 yaşında bir kadın olduğu belirtildi.

Bugüne kadar 15 489 test yapıldığı da bildirilirken, hastalardan 53 kişinin iyileştiği de ifade edildi.Öte yandan Rum Merkezi cezaevinde de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.