banner913
banner932
banner1012

Güney'de sokağa çıkma yasağını ihlalerine af yok

banner1020

Güney Kıbrıs'ta önceki gün başlayan saat 21:00’den dün sabah saat 06:00’ya sokağa çıkma yasağı uygulamasını ihlal eden engelli bir vatandaşa, 300 Euro para cezası kesildiği bildirildi

banner974
Güney'de sokağa çıkma yasağını ihlalerine af yok

banner971

Güney Kıbrıs’ta önceki gün başlayan sokağa çıkma yasağı uygulaması çerçevesinde, önceki gün saat 21:00’den dün sabah saat 06:00’ya kadar 3 bin 332 denetim yapıldığı ve mahalle gözcüleri tarafından yasağa uymayan 121 kişinin polise şikayet edildiği bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, yasağı ihlal edenlerin daha etkin şekilde denetlenebilmesi için “mahalle gözcüsü” olarak belirlenen kişilere mesaj gönderildiğini ve gördükleri ihlalleri 1460 numaralı telefona bildirmelerinin istendiğini yazdı.
Öte yandan Alithia gazetesi, Pazartesi günü sokağa çıkma izni için 175 bin kişinin başvuru yaptığını yazdı.
Haberde, insanların en çok markete gitmek veya yürüyüş/spor yapmak için izin başvurusunda bulunduğu belirtilirken, 175 bin başvurudan 28 bininin reddedildiği kaydedildi.
ENGELLİ ŞAHSA 300 EURO PARA CEZASI KESİLDİ
Gazete, bir başka haberinde ise, engelli bir vatandaşa, sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle 300 Euro para cezası kesildiğini yazdı.
Haberde, engelli şahsın izin almak için SMS atmadığı ve bankaya parasını almaya gittiği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.