banner913
banner932
banner1012

Güney'de rekor artış

banner1020

banner974
Güney'de rekor artış

banner971

Güney Kıbrıs'ta korona virüs salgını nedeniyle bugün bir kişi daha hayatını kaybederken vaka sayısında rekor bir artış oldu. 

Güney Kıbrıs’ta son 24 saatte. 58 yeni vaka tespit edildi, 1 can kaybı oldu. Toplam vaka sayısı 320'ye, can kaybı 9'a yükseldi.

Bugün 66 yaşındaki bir kişinin daha hayatını kaybettiği bildirilirken, bugün yapılan 3206 test sonucunda 58 vakanın tespit edildiği bildirildi.

Yeni vakalardan 24’ünün pozitif vakalarla temas ettiği belirlenirken, 32’sinin ise herhangi bir vakayla temas etmemiş olmasından dolayı virüsü nereden aldığı araştırılıyor.

Rum Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasında, diğer iki vakanın da İngiliz Üsleri’nde bulunduğu ve bugüne kadar 8 bin 176 test yapıldığı kaydedildi.

Öte yandan Rum Sağlık Bakanı Konstandinos Yoannu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, bugün kaydedilen rekor sayıdaki artışın ardından durumun ciddi olduğunu vurguladı ve herkese evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.