banner913
banner932
banner1012

Güney'de luna park kazası ucuz atlatıldı

banner1020

banner974
Güney'de luna park kazası ucuz atlatıldı

banner971

Güney Kıbrıs’ta lunaparkta cuma günü yaşanan bir kazada ülkede turist olarak bulunan Rus uyruklu anne ve oğul yaralandı.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, Larnaka’da, Aya Napa’da bulunan lunaparkta cuma günü bir kaza yaşandığını, ülkede turist olarak bulunan 44 yaşındaki Rus uyruklu bir anne ile 7 yaşındaki oğlunun kazada yaralandığını yazdılar.

Habere göre, parktaki zincirli salıncağın kopması sonucu anne ve oğlu önce direğe çarptı, sonraysa yere düşerek yaralandı.

Gazete, 7 yaşındaki çocuğun bacağından ameliyat edildiğini ve anne ile oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtirken kazanın sebebinin araştırılmakta olduğunu ancak ilk incelemelerin insan hatasını gösterdiğini yazdı.

Habere göre 1999 yılından beridir faaliyette olan lunaparkta ilk kez kaza yaşandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.