banner913
banner932
banner1012

BM liderlerin sosyal içerikli yemekte buluşması için devrede

banner1020

 BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın bugün öğle saatlerinde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile iki toplum liderinin, sosyal içerikli yemekte bir araya gelmesi konusunda bir görüşme yaptığı bildirildi

banner974
BM liderlerin sosyal içerikli yemekte buluşması için devrede

banner971

 BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın bugün öğle saatlerinde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya geldiği belirtildi.

Rum radyosunun haberine göre, iki toplum liderinin, sosyal içerikli yemekte bir araya gelmesi konusunun ele alındığı görüşme, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, AB zirvesi için yarın Brüksel’e gidecek olması  ışığında, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar tarafından talep edildi.

Habere göre Spehar görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, her iki tarafla temas halinde olduğunu yeni bir şey olduğu zaman bilgi vereceğini ifade etti.

Habere göre BM kaynakları, Rum radyosuna yaptıkları açıklamada, Spehar’ın bugün Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile planlanmış bir görüşmesinin bulunmadığını ifade ettiler.

Rum radyosu ayrıca, kendi bilgilerine atıfta bulunarak, Spehar’ın, son günlerde iki toplum lideriyle telefonda görüşme gerçekleştirdiğini ayrıca Rum müzakereci Andreas Mavroyannis ile de görüştüğünü belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.