banner913
banner932
banner1012

Anastasiadis, yeni bir diyaloğa başlamaya hazır olduğunu iletti

banner1020

banner974
Anastasiadis, yeni bir diyaloğa başlamaya hazır olduğunu iletti

banner971

 Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Kıbrıs sorunuyla ilgili atadığı geçici danışmanı Jane Holl Lute ile yaptığı görüşmede, yeni bir diyaloğa başlamaya hazır olduğunu söylediğini ifade etti.

Rum haber kaynaklarına göre Japonya’nın Güney Kıbrıs’taki büyükelçiliğinin açılış töreninde konuşan Anastasiadis, Lute ile görüşmesinde hangi konuları gündeme getirdiğiyle ilgili bir soruya verdiği yanıtta, Lute’a, bilindik tezlerini, yani yeni bir diyaloğa, 2017 Temmuz ayında kesildiği yerden başlamaya hazır olduklarını dile getirdiğini söyledi.

Öte yandan Rum Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromu da yaptığı açıklamada Anastasiadis-Lute görüşmesinin oldukça olumlu bir atmosferde gerçekleştiğini belirtti. 
Prodromu, Anastasiadis’in ayrıntılı bir şekilde tezlerini ortaya koyma fırsatı bulduğunu bildirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.