banner913
banner932
banner1012

ABD Senatörü Menendez, Güney'i ziyaret ediyor

banner1020

banner974
ABD Senatörü Menendez, Güney'i ziyaret ediyor

banner971

 ABD Demokrat Parti Senatörü ve Senato Dışişleri Komitesi Üyesi Robert Menendez’in, dün itibarıyla Güney Kıbrıs’ta bulunduğu belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, ABD Senatörü Menendez’in bu sabah Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ve daha sonra Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis tarafından kabul edileceğini yazdı.

Gazete haberinde Menendez’in yine “Fileleftheros” gazetesinde yer alan röportajında, “ABD’nin Doğu Akdeniz’deki enerji ve güvenlik alanlarında ortaklık ilişkilerini derinleştirmesi gerektiği” şeklindeki söylemlerine de yer verdi.

Gazete Menendez’in röportajdaki açıklamalarına geniş yer verdi.

Menendez, Cumhuriyetçilerden, Florida Senatörü Marco Rubio ile birlikte aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu, ülkelere yönelik silah ambargosunu kaldırmasına ilişkin yasa tasarısını Senato’ya sunmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.