banner913
banner932
banner1012

70 metre derinlikte ceset arayışı

banner1020

Güney’de seri cinayet kurbanlarından biri olan 6 yaşındaki Sierra’nın cesedine ulaşmak için robot kamera ile 70 metre derinlikte araştırma yapılıyor

banner974
70 metre derinlikte ceset arayışı

banner971

RMMO subayı Nikos Metaksas’ın işlediği seri cinayet kurbanlarından biri olan 6 yaşındaki Sierra’nın cesedine hala ulaşılamadığı bildirildi.

Güney’de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, Metaksas’ın verdiği ifade doğrultusunda, Ksilatu köyündeki Memi gölünde önceki gün, Sonar cihazıyla yapılan aramaların sonuç vermediğini yazdı.

Gazete, gölün 70 metre derinliğinde olduğunu ve dipteki bitki örtüsü ile çamurun, arama çalışmalarını zorlaştırdığını kaydetti.

Haberde, Kırmızı Göl’de yeniden arama yapılacağı ve üçüncü valizin bulunması için çaba gösterileceği, ancak havanın rüzgarlı olmasının, gölün suyunu bulanıklaştırdığı ve robot kameranın net görüntü alamayabileceği belirtildi.

Gazete ayrıca, Rum Polisi Genel Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı görevine yapılacak atamalarla ilgili haberlere de yer verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.