banner913
banner932
banner1012

"Zehirli gıdaların hesabını kime soracağız"

banner1020

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) bugün Başbakanlık önünde hükümeti protesto etti.

banner974
"Zehirli gıdaların hesabını kime soracağız"

banner971

Açıklamaları ve pankartlarıyla hükümeti eleştiren BKP’liler,  “Doymadınız mı?”, “Hesap verecekseniz?”, “Ben sebzelerimi Güney’den alıyorum çünkü daha güvenli?” gibi pankartlar taşıdı.

Yönetim Kurulu düzeyindeki eylemde BKP Genel Başkanı İzzet İzcan açıklama yaptı.

“TÜM İCRAATLAR KIBRIS TÜRK TOPLUMUNU BİTİRMEK ÜZERE YAPILIYOR”

“Vurgunu, hırsızlığı, talanı, yolsuzluğu, vatandaşlıkla, arazi icarlarıyla sağlanan siyasi rantları protesto için Başbakanlık önüne geldiklerini” kaydeden İzcan, Meclis’ten geçirilen yasaları, eğitimdeki uygulamaları eleştirdi.

Tüm icraatların Kıbrıs Türk toplumunu bitirmek üzere yapıldığını iddia eden İzcan,“Ülkede siyasi etik kalmadı. BKP olarak hükümetin icraatlarını ve işbirlikçileri kınıyoruz. Böyle bir hükümeti, yönetimi ve yolsuzluğu tarih yazmadı” ifadelerini kullandı.

“Tek çıkar yol mücadeledir” diyen İzcan, halka “bu mücadelede yanımızda durun” çağrısı yaptı.

“HANGİ BAKANA KEFİLSİNİZ SAYIN ÖZGÜRGÜN?”

Açıklamalarında gündemdeki konulara değinen İzcan, şu görüşleri dile getirdi:

“Ercan konusunda kabinenin iki bakanı birbirini yalanlıyor. Sayın Başbakan çıkıp, ‘ben bakanlarıma, hükümetime kefilim diyor. Sayın Özgürgün hangi bakanınıza kefilsiniz? ‘Hırsızlık var, bana rüşvet teklif ettiler’ diyene mi, ‘her şey yolundadır’ diyene mi?”

“BU İŞLER BAŞBAKANIN SÖYLEMESİYLE OLMAZ”

BKP olarak bu konudaki suç duyurusunu tekrarladıklarını kaydeden, polisi, Savcılığı, Sayıştay’ı göreve çağıran İzzet İzcan, Ombudsman’ın raporlarının hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi, “Bu işler Başbakan’ın söylemesiyle olmaz” dedi.

“ZEHİRLİ GIDALARIN HESABINI KİME SORACAĞIZ?”

Gıda güvenliği konusuna da değinen ve halka zehirli gıdalar yedirildiğini savunan İzcan, “Bunun hesabını kime soracağız?” diye sordu.

Ülkedeki her kesimin sıkıntıları olduğunu, seçime gidilmesi gerektiğini belirten İzcan, siyasilerin seçimden korktuğunu da savundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.