banner913
banner932
banner1012

Zamansız veda

banner1020

Girne’nin sevilen gençlerinden 29 yaşında Orhan Kaptan yaşamını yitirdi

banner974
Zamansız veda

banner971

 

Ülkemizin sevilen gençlerinden Orhan Kaptan, önceki akşam yaşamını yitirdi.

29 yaşında hayatını kaybeden Kaptan’ın ölüm sebebi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi sonucu “aort damarı yırtılması sonucu gelişen kalp yetmezliği” olarak açıklandı.

Yıllardır yaşadığı sağlık problemlerini aşmak için çok sayıda ameliyat olan ve bu nedenle de arkadaşları tarafından "mücadelenin sembolü" olarak nitelenen Orhan kaptan, 2017 yılında da böbrek nakli olmuştu.

Kaptan, 2017 yılında Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde böbrek nakli olurken, bulduğu her fırsatta da topluma, "organ bağışı yapması" çağrısında bulunmaktaydı.

Kaptan'ın cenazesi dün Nurettin Ersin Paşa Camiisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığına defnedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.